3500 TL'ye GTX970 sistem

Kasa tercihi size kalmış bişey,Z3 de alınabilir. Ama anakartınızı değiştirmenizi öneririm.
Çünkü İ5 4690 overclock yapılamayan bir işlemci o yüzden z97 chipsetli bir anakarta gerek yok. Onun yerine H97 Gaming 3 alabilirsiniz. Ayrıca 100 tl de kar etmiş olursunuz.
Üstünede azcık daha koyarak SSD almanızı tavsiye ederim. Böyle bir sisteme bir 850 EVO çok iyi gidecektir.

@Ahmet2874'e katılıyorum kesinlikle msi h97 gaming 3 anakartını tavsiye ederim. Ayriyetten bu sisteme bir ssd alman faydana olur. Monitör olarakta Aoc 23" i2369V tavsiye ederim.

dediğin gibi msı h97 gamıng3 ü ekledim kasa olarak hala kararsızım ssd yi daha sonralarda 850 EVO 250 gb almayı düşünüyorum

@Ahmet2874'e katılıyorum kesinlikle msi h97 gaming 3 anakartını tavsiye ederim. Ayriyetten bu sisteme bir ssd alman faydana olur. Monitör olarakta Aoc 23" i2369V tavsiye ederim.

monitör olarakta bence benq nun o modeli gaming için daha iyi o yüzden onu seçtim

Bence Asus GTX 970 seçmeyerek güzel yapmışsın şu an ben kullanıyorum vatandan aldım 4GB diye aldım ama 3.5GB olduğunu gördüm.

Benimde yeni topladığım sistem bu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    34,6 KB · Görüntüleme: 397
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…