3500 TL'ye GTX970 sistem

OliveTTi

Hectopat
Daha fazla  
Bu sisteme monitör olarak BenQ 21.5 RL2240HE Gaming LED Monitör 1ms Sarı 460,05 TL almayı düşünüyorum.

Ek olarak kasa da bir değişiklik yapmam gerekir mi daha iyi olması adına? F/P açısından zalman z3 plus mı seçmeliyim?

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa tercihi size kalmış bişey,Z3 de alınabilir. Ama anakartınızı değiştirmenizi öneririm.
Çünkü İ5 4690 overclock yapılamayan bir işlemci o yüzden z97 chipsetli bir anakarta gerek yok. Onun yerine H97 Gaming 3 alabilirsiniz. Ayrıca 100 tl de kar etmiş olursunuz.
Üstünede azcık daha koyarak SSD almanızı tavsiye ederim. Böyle bir sisteme bir 850 EVO çok iyi gidecektir.

Kasa tercihi size kalmış bişey,Z3 de alınabilir. Ama anakartınızı değiştirmenizi öneririm.
Çünkü İ5 4690 overclock yapılamayan bir işlemci o yüzden z97 chipsetli bir anakarta gerek yok. Onun yerine H97 Gaming 3 alabilirsiniz. Ayrıca 100 tl de kar etmiş olursunuz.
Üstünede azcık daha koyarak SSD almanızı tavsiye ederim. Böyle bir sisteme bir 850 EVO çok iyi gidecektir.

dediğin gibi msı h97 gamıng3 ü ekledim kasa olarak hala kararsızım ssd yi daha sonralarda 850 EVO 250 gb almayı düşünüyorum

@Ahmet2874'e katılıyorum kesinlikle msi h97 gaming 3 anakartını tavsiye ederim. Ayriyetten bu sisteme bir ssd alman faydana olur. Monitör olarakta Aoc 23" i2369V tavsiye ederim.

monitör olarakta bence benq nun o modeli gaming için daha iyi o yüzden onu seçtim

Bence Asus GTX 970 seçmeyerek güzel yapmışsın şu an ben kullanıyorum vatandan aldım 4GB diye aldım ama 3.5GB olduğunu gördüm. :(

Benimde yeni topladığım sistem bu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    34,6 KB · Görüntüleme: 397
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı