3500 TL'ye i5 10400F sistem alınır mı?

2. el buldum, işlemci iyi olduğundan darboğaz gibi bir sorun çıkar mı diye merak ettim.

İlanı buldum inceledim hocam ben dolandırıcı değilse elden alacaksa kaçırmadan alın derim ucuza bir kasayı değiştirseniz yetecektir.

İlanı buldum inceledim hocam ben dolandırıcı değilse elden alacaksa kaçırmadan alın derim ucuza bir kasayı değiştirseniz yetecektir.

Ben de buldum zaten Param Güvende ile satıyormuş.

Bende gördüm test ederek alın bence yine de.

Satıcının mesajı şu şekilde; Merhaba hazir sistem oldugu icin tek tek parca satsam daha pahaliya olur haklisiniz fakat fazla vaktim olmadigi icin tek parca halinde satmak istiyorum haliyle biraz ekonomik bir fiyat verdim sistem de bir sıkıntı yok test videosu veya yuz yuze deneme yapilabilir

siz başka ilanı bulmuşsunuz hocam

2. el buldum, işlemci iyi olduğundan darboğaz gibi bir sorun çıkar mı diye merak ettim.

Darboğaz eğer işlemci kötü ise ve ekran kartı işlemciye göre çok iyi ise olur. Örneğin 6750e ile GTX 1660 Ti'yi verebiliriz. Sizde darboğaz olmaz gönlünüz o konuda rahat olsun.

Ben de zamanın da böyle bir sistem aldım hazır sistemleri alıp parçalayıp satıyorlardı işine yarıyanlar ile mining yapıyorlardı ama aldığım ürünler sıfırdı benim.

Darboğaz eğer işlemci kötü ise ve ekran kartı işlemciye göre çok iyi ise olur. Örneğin 6750e ile GTX 1660 Ti'yi verebiliriz. Sizde darboğaz olmaz gönlünüz o konuda rahat olsun.

Haklısınız, kusura bakmayın karıştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…