3500 TL'ye i5 10400F sistem alınır mı?

İlanı buldum inceledim hocam ben dolandırıcı değilse elden alacaksa kaçırmadan alın derim ucuza bir kasayı değiştirseniz yetecektir.

Ben de buldum zaten Param Güvende ile satıyormuş.

Satıcının mesajı şu şekilde; Merhaba hazir sistem oldugu icin tek tek parca satsam daha pahaliya olur haklisiniz fakat fazla vaktim olmadigi icin tek parca halinde satmak istiyorum haliyle biraz ekonomik bir fiyat verdim sistem de bir sıkıntı yok test videosu veya yuz yuze deneme yapilabilir

Satıcının mesajı şu şekilde; Merhaba hazir sistem oldugu icin tek tek parca satsam daha pahaliya olur haklisiniz fakat fazla vaktim olmadigi icin tek parca halinde satmak istiyorum haliyle biraz ekonomik bir fiyat verdim sistem de bir sıkıntı yok test videosu veya yuz yuze deneme yapilabilir
siz başka ilanı bulmuşsunuz hocam

Satıcının mesajı şu şekilde; merhaba hazir sistem oldugu icin tek tek parca satsam daha pahaliya olur haklisiniz fakat fazla vaktim olmadigi icin tek parca halinde satmak istiyorum haliyle biraz ekonomik bir fiyat verdim sistem de bir sıkıntı yok test videosu veya yuz yuze deneme yapilabilir.

Ben de zamanın da böyle bir sistem aldım hazır sistemleri alıp parçalayıp satıyorlardı işine yarıyanlar ile mining yapıyorlardı ama aldığım ürünler sıfırdı benim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı