3500 TL'ye i5 4690K ve GTX 970 Tabanlı Sistem Toplama

Şu tepedeki ses barı işe yarıyor mu bari? Yankıyla çevresel etki yaptığını söylüyor firmalar ama, bilmiyorum kullanmadığım için.

@adaminbiri 4000 tuttu toplam aştım biraz. Dahada aşabilirdim ama sonrası biraz sıkıntılı olur diye bu kadarını şimdilik yeterli gördüm. Çok teşekkür ederim Perşembe akşamı kasayı toplarım 4 parça yarın 3 parça perşembe gelecek

@Firestorm.x92 Evet fazlasıyla yarıyor. Oyunlarda çok etkili değil ama film izlerken müzik dinlerken harika . Oyun oynarken genelde masanın üstündeki 2+1 kullanıyorum.

Bu arada yönetici konu başlığını değiştirmiş ama içerik çok başka oldu 4000 tl ddr4 sistem toplama olarak değiştirse daha güzel olur

@Sasha UKR Ve beklenen parçalardan 4' ü geldi gerisi yarın

Son düzenleme:
Oho. Hayırlı olsun! Cumartesine falan PCnizin başında olursunuz herhalde .

Teşekkür ederim . Ne cumartesi yarın kasa, psu ve soğutucu gelecek ve akşam toplayacağım kasayı. Cumartesiye kadar mümkanatı yok bekleyemem

İ7 5820k exa bilgisayar'dan aldım-1300 tl (Axess-9 taksit)
Msi x99s gaming 7 hızlı al' dan aldım - 850 tl (Axess-9 taksit)
Msi gtx 750 ti vatan bilgisayardan aldım -490 tl (Bonus-9 taksit)
Corsair vegeance 8 gb (2x4) 2400 mhz ram hızlı al'dan aldım - 460 tl (Axess-9 taksit)
Corsair graphite 230t turuncu kasa eksen bilgisayardan aldım - 280 tl (Axess-9 taksit)
Corsair cx750m 750 watt moduler psu eksen bilgisayar'dan aldım - 330 tl (Axess-9 taksit)
Corsair hydro h75 sıvı soğutma eksen bilgisayar'dan aldım - 285 tl (Axess-9 taksit)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…