3500 TL'ye i5 4690K ve GTX 970 Tabanlı Sistem Toplama

Şu tepedeki ses barı işe yarıyor mu bari? Yankıyla çevresel etki yaptığını söylüyor firmalar ama, bilmiyorum kullanmadığım için.

@adaminbiri 4000 tuttu toplam :D aştım biraz. Dahada aşabilirdim ama sonrası biraz sıkıntılı olur diye bu kadarını şimdilik yeterli gördüm. Çok teşekkür ederim :) Perşembe akşamı kasayı toplarım :) 4 parça yarın 3 parça perşembe gelecek :)

@Firestorm.x92 Evet fazlasıyla yarıyor. Oyunlarda çok etkili değil ama film izlerken müzik dinlerken harika :). Oyun oynarken genelde masanın üstündeki 2+1 kullanıyorum.

Bu arada yönetici konu başlığını değiştirmiş ama içerik çok başka oldu :D 4000 tl ddr4 sistem toplama olarak değiştirse daha güzel olur :)

@Sasha UKR Ve beklenen parçalardan 4' ü geldi :D gerisi yarın :D
123.JPG

Son düzenleme:
Oho. Hayırlı olsun! Cumartesine falan PCnizin başında olursunuz herhalde :).
@adaminbiri 4000 tuttu toplam :D aştım biraz. Dahada aşabilirdim ama sonrası biraz sıkıntılı olur diye bu kadarını şimdilik yeterli gördüm. Çok teşekkür ederim :) Perşembe akşamı kasayı toplarım :) 4 parça yarın 3 parça perşembe gelecek :)

@Firestorm.x92 Evet fazlasıyla yarıyor. Oyunlarda çok etkili değil ama film izlerken müzik dinlerken harika :). Oyun oynarken genelde masanın üstündeki 2+1 kullanıyorum.

Bu arada yönetici konu başlığını değiştirmiş ama içerik çok başka oldu :D 4000 tl ddr4 sistem toplama olarak değiştirse daha güzel olur :)

@Sasha UKR Ve beklenen parçalardan 4' ü geldi :D gerisi yarın :DEki Görüntüle 59663

Teşekkür ederim :). Ne cumartesi yarın kasa, psu ve soğutucu gelecek ve akşam toplayacağım kasayı. Cumartesiye kadar mümkanatı yok bekleyemem :D

İ7 5820k exa bilgisayar'dan aldım-1300 tl (Axess-9 taksit)
Msi x99s gaming 7 hızlı al' dan aldım - 850 tl (Axess-9 taksit)
Msi gtx 750 ti vatan bilgisayardan aldım -490 tl (Bonus-9 taksit)
Corsair vegeance 8 gb (2x4) 2400 mhz ram hızlı al'dan aldım - 460 tl (Axess-9 taksit)
Corsair graphite 230t turuncu kasa eksen bilgisayardan aldım - 280 tl (Axess-9 taksit)
Corsair cx750m 750 watt moduler psu eksen bilgisayar'dan aldım - 330 tl (Axess-9 taksit)
Corsair hydro h75 sıvı soğutma eksen bilgisayar'dan aldım - 285 tl (Axess-9 taksit)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı