3500 TL'ye kadar bilgisayar önerisi

Hocam sonunda u ibaresi taşıyan işlemciler güç tüketimi ve ısı konusunda başarılı olan işlemcilerdir. Genellikle ultrabook ve türevlerinde kullanılır. Performans konusuna gelirsek o fiyata alabileceğiniz birçok ürünün altında bir performans verecektir yani i7 olması onu bu hezimetten kurtaramıyor.

MONSTER® ABRA A5 V5.2.1 15.6"

Öğrenci indirimi ile 3200 tl'ye alınabilmekte ve performans anlamında ise bu fiyata alabileceğiniz en iyi cpu ve gpu kombinasyonu diyebilirim. Bir de ssd eklerseniz tadından yenmez.
 
Hocam doğrudur fakat bahsettiğiniz işlemler işlemci ağırlıklı ise farkı hisedilebilir düzeyde olur ne yazık ki workstation alternatifi dışında her yönden performans anlamında gaming laptop daha alınabilir hale geliyor. Şunu da belirtmek isterim verdiğiniz toshiba linkindeki ürüne kesinlikle ama kesinlikle o fiyatı vermeyin.

http://store.asus.com/us/item/201506AM160000048/A30269

Lenovo linkinden dolayı yurtdışından ürün alabiliyorsunuz farzediyorum eğer ki gaming laptop istemiyorum derseniz bu ürün gerçekten güzel bir ürün işlemci yönünden düşündüğünüz düzeyde grafik anlamında hele ki bir oyuncu değilseniz yani grafik takıntılarınız yoksa gpu kesinlikle yeterli. Ama en güzel tarafları son derece ince 4 usb bağlantı noktası full hd mat bir ekran sadece 2 kg ve dahili ssd kesinlikle tercih edilebilir bir ürün.
 
2 gündür baktigim kadariyla monster en mantikli seçenek duruyor teşekkürler (1 hafta öncesine kadar dell m4700 workstation vardı, çalındı acımiz büyük)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı