3500 TL'ye kadar şutör gard basketbol ayakkabı önerisi

RegithSJ

Centipat
Katılım
26 Şubat 2023
Mesajlar
24
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Ögrenci
Merhaba ben şutör guard mevkisinde oynuyorum. Bu aralar Jordan 20min çöp olmasıyla beraber yeni güzel bir şutör guard basketbol ayakkabısı istiyorum. Yastıklaması iyi olsun, uzun ömürlü olsun ve taban kayması açısından güzel olmasını istiyorum. 3600 3700'e kadar çıkabilirim. Max güzel önerileriniz varsa yazmanız çok iyi olur. İyi günler dilerim.
 
Nike G.T. Cut Academy Basketbol Ayakkabısı. Nike TR beyazlı için numarası varsa fiyatı çok iyi şu an.
Sabrina 1 "Magnetic" Basketbol Ayakkabısı. Nike TR Magnetic rengi tükenmese bu tam olurdu aslında, kobe tarzı ve çok hafif
LeBron XXI "Freshwater" Basketbol Ayakkabısı. Nike TR Bütçe çıkarsa şu an en iyi ayakkabılardan biri direkt budur, her şeyiyle en iyilerden.
Sadece nike.com'a baktım büyük ihtimal sportive/sporjinal/korayspor'da falan daha ucuza milyon tane model vardır ama bu ayakkabıların üçü de iyidir onlar gibi. -harden vol 8 ve ae 1 de iyi bayağı varsalar ama cut academy alıp keyfine bakabilirsin-
 
Nike G.T. Cut Academy Basketbol Ayakkabısı. Nike TR beyazlı için numarası varsa fiyatı çok iyi şu an.
Sabrina 1 "Magnetic" Basketbol Ayakkabısı. Nike TR magnetic rengi tükenmese bu tam olurdu aslında, kobe tarzı ve çok hafif.
LeBron XXI "Freshwater" Basketbol Ayakkabısı. Nike TR bütçe çıkarsa şu an en iyi ayakkabılardan biri direkt budur, her şeyiyle en iyilerden.
Sadece nike.com'a baktım büyük ihtimal sportive/sporjinal/korayspor'da falan daha ucuza milyon tane model vardır ama bu ayakkabıların üçü de iyidir onlar gibi. -harden vol 8 ve AE 1 de iyi bayağı varsalar ama cut academy alıp keyfine bakabilirsin-

Şu an aralarında en iyi F/P şutör gard ayakkabısı Nike GT cut academy mi? YouTube ve çogu yerde bayağı tavsiye edilip övülen bir ayakkabı. (sabrina da güzel ayakkabı mı?)
 
Lebron XXI/Cut Academy ve Luka 2 iyi tercihlerdir ama luka 2'nin tabanını 2-3 haftada bir temizlemeniz gerek.
 
Şu an aralarında en iyi F/P şutör gard ayakkabısı Nike GT cut academy mi? YouTube ve çogu yerde bayağı tavsiye edilip övülen bir ayakkabı. (sabrina da güzel ayakkabı mı?)
Fiyatı yüzünden kesinlikle cut academy evet, sabrina da çok iyi kobe klonu biraz ve herkes kobe'leri sever lakin fiyat farkına değmez bence. Bilekli ayakkabı takıntınız yoksa ve bu şekilde olacaksa academy iyidir. Youtube'ta incelemelerine bakabilirsiniz yabancı kanallarda
 
Peki son bir şey sormak istiyorum :D luka 2 hakkında ne düşünüyorsunuz. Bazı kanallar överken bazı kanallar sövüyor.

Fiyatı yüzünden kesinlikle cut academy evet, sabrina da çok iyi kobe klonu biraz ve herkes Kobe'leri sever lakin fiyat farkına değmez bence. Bilekli ayakkabı takıntınız yoksa ve bu şekilde olacaksa academy iyidir. YouTube'ta incelemelerine bakabilirsiniz yabancı kanallarda.

ve açık söylemem gerekirse luka 2 nin tasarımını seven birisiyim
şuan da aklımda gt cut academy ya da luka 2 var sizin önerilerinizle 2 sinden biri almayı düşünüyorum.
 
Luka 2 acayip toz tutuyor diyorlar hocam.
Ben luka1 den yana olan birisiyim.
Bu arada ben Sky Elite FF MT 3 modeline de bakın derim. Arada güzel indirim yapılıyor çökmek lazım.
 

Geri
Yukarı