3500 TL'ye kadar Wireless kulak içi kulaklık tavsiyesi

Bütçe
3500

ymnN

Kilopat
Katılım
4 Ocak 2018
Mesajlar
862
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba.

Hem oyun hem de iş için bilgisayarda kullanmak üzere mikrofonu güzel 2.4 GHz dongle olan Wireless kulak içi kulaklık arayışındayım. Bluetooth kulaklık istemiyorum hem gecikme yapıyorlar hem de kullandıklarımın hepsi bilgisayarda hands Free de mikrofon ve ses beraber çalışıyor. Böyle olunca hem gecikme bunun yanında hands Free'den ötürü ses kalitesinde düşüş sebebiyle Bluetooth istemiyorum. Şu an mevcut olarak SteelSeries TusQ kullanıyorum. Mikrofonundan çok memnunum.

Tek taraflı kullanıyorum ondan ötürü olabilir sesi çok tatmin etmiyor oyunlarda. Onun haricinde kablolu olmasından dolayı ve de kulak arkasından dolasmasından sebep biraz rahatsız ediyor. Bu yüzden 2.4 GHz dongle olan bir kulak içi kablosuz kulaklık istiyorum. Kendim birkaç modele rastladım ancak bilgisayarda kullananları çok göremedim. Bunları sizleri paylaşmak istedim bunlar haricinde bir tavsiyeniz varsa incelemek isterim. Bütçe belirttim ancak yukarı doğru esneyebilir bir miktar. Ayrıca kulak üstü kulaklık tavsiye etmezseniz sevinirim kullanırken rahatsız ediyor beni tercih etmiyorum. Bulduklarım.

1- Anker Soundcore VR P10 TWS ( tasarımı hoş beğendim 30ms altı gecikme taahhüt ediyor.)
2- JBL quantum TWS.
3- edifier gx 07 (tasarımını çok kötü buldum oyuncak gibi duruyor. Ancak isteklerimi karşılayacaksa kullanabilirim bu dert değil.)
4- xround Aero true.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı