3500 TL'ye klavye önerisi

szayderx

Femtopat
Daha fazla  
Forumlarda kısa bir araştırma yaptıktan sonra Rampage, Game booster ve Gamepower gibi markaların alınmayacağını, kalitesiz olduklarını gördüm. Kriterlerim: Membran değil mekanik olsun %100 boy oranı olsun, fiyatı 3500 altı olsun, bir de bilek desteği olmasın. Kablolu kablosuz fark etmez önerilerinizi bekliyorum. Hepinize çok sağ ol şimdiden. Bu arada klavye Türkçe olsa iyi olur zorunlu değil ama Türkçe tuşlar önemli biraz.

Forumlarda kısa bir araştırma yaptıktan sonra Rampage, Game booster ve Gamepower gibi markaların alınmayacağını, kalitesiz olduklarını gördüm. Kriterlerim: Membran değil mekanik olsun %100 boy oranı olsun, fiyatı 3500 altı olsun, bir de bilek desteği olmasın. Kablolu kablosuz fark etmez önerilerinizi bekliyorum. Hepinize çok sağ ol şimdiden. Bu arada klavye Türkçe olsa iyi olur zorunlu değil ama Türkçe tuşlar önemli biraz.
Swich tercihiniz nedir?

Swich tercihiniz nedir?

Bunada bakabilirsiniz Amazon.com.tr

Son düzenleme:
switch tercihimi bilmiyorum blue için çok sesli diyorlar şuana kadar hep membran kullandım sizin tavsiyeniz nedir?

switch tercihimi bilmiyorum blue için çok sesli diyorlar şuana kadar hep membran kullandım sizin tavsiyeniz nedir?
Sesli ve tactıle istiyorsanız blue sessiz istiyorsaniz ve tactıle istiyorsanız brown veya aqua sessiz ve linear istiyorsaniz yellow red black var benim tercihim brown veya aqua olurdu

Red switchli bir klavye iyi olabilirdi.

SteelSeries Apex 3​

Asus ROG Strix Scope RX​

Redragon K617 SE Fizz RGB​

HyperX Alloy Origins PBT​

HyperX Alloy Origins 65​

Kısa bir araştırma sonrasında bu klavyeleri buldum dediğim gibi daha önce hiç mekanik kullanmadım bu klavyelere bi bakıp bana görüşlerini belirtir misin?

Son düzenleme:
Red switchli bir klavye iyi olabilirdi.

SteelSeries Apex 3​

Asus ROG Strix Scope RX​

Redragon K617 SE Fizz RGB​

HyperX Alloy Origins PBT​

HyperX Alloy Origins 65​

Kısa bir araştırma sonrasında bu klavyeleri buldum dediğim gibi daha önce hiç mekanik kullanmadım bu klavyelere bi bakıp bana görüşlerini belirtir misin?
Asus yada hyperX bakabilirsin kaliteli markalardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı