3500 TL'ye laptop Önerisi

Dostum msi ge60-70 apache sakın alma.O modeller tavada yumurta gibi ısınıyor. Bizzat ben kullandım.3500 TLye monster al bence.Kullanmadım ama çift fanlı diye biliyorum.

Nedense son 2 gündür monster modelleri ilgimi çekmeye başladı. Değerlendirip kara kılacağım. Monster'ında 970M'li modelleri çok cazip gibi.

Merhaba arkadaşlar. Forumlarda yeni ürün tavsiyeleri ile ilgili çok fazla bilgi ve sohbet kalabalığı mevcut. Herkes kullandığı ürünü genellikle övüyor. Yeni bir dizüstü bilgisayar tavsiyesine ihtiyacım var şeklinde yaptığım çoğu arama Asus X550JK veya X550JX tavsiyelerine çıkıyor. Özellikle Recep Baltaş Bey'in yorumunu bekliyorum. Yıl olmuş Ağustos 2015 hala mı gidip x550jk alalım?

EVET BENCEDE MONSTER AL HEMDE EKRAN KARTI BELİRTTİLMEMİŞ BELLİKİ KÖTÜ BİR EKRAN KARTI MONSTER'İN SADECE OYUN İÇİN ÜRETTİĞİ PC LERE BAKABİLİRSİN

BUNU ÖNERİRİM AZ DAHA PARA BİRİKTİRİP BUNU AL BENCE

MONSTER® ABRA A5 V5.1.3 15.6" - Monster Notebook Laptop Modelleri ve Fiyatları > ABRA

Monster alalım da firma taksitli satışlarda vade farkı yansıtıyor ki az buz rakamlar değil.. Kullandıkları clevo kasaların çoğunda ısınma boya atma sorunları forumlarda cirit atıyor. İndirim desen nerdeyse hiç yok. Tamam yüksek donanımı uygun fiyata vermeye çalışıyorlar fakat o fiyatlara büyük markalara yönelmek daha mantıklı değilmi ? Örneğin MSI Lenova ACER vs ?

Ozaman lenova bak derim msi cok pahali sanirim.
Lenova markasının gtx860m ekran kartlı nıodellerinin eski mimari olduğunu okumuştum sanırsam Recep Bey'in yorumlarından birinde. Ayrıca şöyle bir saçmalık var ki örneğin lenova y5070 aynı marka aynı kasa 3 ayrı model kimisi 2 gb gtx860m kimisinin 4gb gtx860m kimisi i7 4720hq kimisi 4710hq gibi ayrımlar yaparak farklı fiyatlarda satıyorlar. Kısacası hangisini alacağına karar veremiyor insan.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı