3500 TL'ye monitör önerisi

bella ciao

Kilopat
Katılım
25 Temmuz 2016
Mesajlar
52
Arkadaşlar bütçem 3500-4000TL arası. 1 hafta içerisinde aldığım Dell G2422HS ve Gigabyte G24F-2'yi ölü pikselden dolayı iade ettim. Dell'in stoğu yok şu an zaten. Gigabyte'ın da fiyatı yükselmiş. Aşağıdaki monitörlerden hangisini önerirsiniz? ViewSonic ve LG olan 1 ms GtG diye biliyorum. Philips de 4 ms GtG sanırım. FPS oyunları için alacağım. O yüzden 1 ms GtG olanlara daha yakınım açıkçası. ViewSonic'te de 1 ms modunu açınca parlaklık 0'a düşüyormuş ve değiştirilmiyormuş öyle bir sıkıntısı var. En alınası olan bana göre LG gibi duruyor. Bu bütçede bunlardan iyisi var mıdır?

 
Arkadaşlar bütçem 3500-4000TL arası. 1 hafta içerisinde aldığım Dell G2422HS ve Gigabyte G24F-2'yi ölü pikselden dolayı iade ettim. Dell'in stoku yok şu an zaten. Gigabyte'ın da fiyatı yükselmiş. Aşağıdaki monitörlerden hangisini önerirsiniz? ViewSonic ve LG olan 1 ms GtG diye biliyorum. Philips de 4 ms GtG sanırım. FPS oyunları için alacağım. O yüzden 1 ms GtG olanlara daha yakınım açıkçası. ViewSonic'te de 1 ms modunu açınca parlaklık 0'a düşüyormuş ve değiştirilmiyormuş öyle bir sıkıntısı var. En alınası olan bana göre LG gibi duruyor. Bu bütçede bunlardan iyisi var mıdır?


Philips'i ben aldım 1 hafta önce. 2 kere ölü piksel çıktı ama ölü pixelle kullanıyorum artık alıştım. Yani ben laptoptan geçtiğim için bana her konuda güzel fakat almanı önermem Philips'i.

Gidip bakarak İtopya veya vatan mağazasından almanı öneririm. Kesinlikle bakarak almak daha iyi. Gerçi bende monitör değişimi yaparken bakarak aldım fakat eve geldim ölü pikseli orada görmemişiz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı