attığınız ürün çok hoşuma gitti bunu açıkça söyliyim . Sorun şu ki benim aklımı tırmalayan birşey var . 27” ve Curved ekran benim çok sevdiğim ama VA panel olmasından kaynaklı terddüt ettiğim bir durum . League of Legends oyuncusyum öyle video oyunları oynamıyırum . Acaba lol için VA panel olması bir eksi olur mu ?Bence 500tl fark vermeye gerek yok. Ayrıca 1080pde 27 inçde pikseller sayılabiliyor. Asusun bu modelini aktif olarak kullanan arkadaşım var memnun, kalitelidir.
ayrıca aynı monitörün şu modeli var farkı nedir ? https://www.hepsiburada.com/asus-tu...-freesync-full-hd-ips-monitor-pm-HB00000XGYF6Bence 500tl fark vermeye gerek yok. Ayrıca 1080pde 27 inçde pikseller sayılabiliyor. Asusun bu modelini aktif olarak kullanan arkadaşım var memnun, kalitelidir.
Stand farkı ne demek ?Sadece stand farkı var. Panel, kalite farkı yok.
VA panelde iyidir ama benim tercihim ips. Yine de bir eksi olmaz.
Ahh yani VA panel alırsamda çok bir eksiklik farketmem diyorsunuz ?Stand farkı ne demek ?
Panel kalitesine bağlı birazda kaliteli markalarda sorun olmaz gibi.Stand farkı ne demek ?
Ahh yani VA panel alırsamda çok bir eksiklik farketmem diyorsunuz ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.