3500 TL'ye monitör ve kulaklık önerisi

Squu

Hectopat
Selamlar yakin zamanda bir PC toplayacagim. Şu anda PS5 konsola uygun ve ileride PC ile kullanabilecegim bir kulaklık ve monitor ariyorum.

Şu anda indirimde bu ürün kulaklık olarak bunu dusunuyorum sizce iyi midir isimi gorur mu?

Monitor hakkinda herhangi bir fikrim yok. Onerilere acigim 3000-3500 bandinda olursa cok iyi olur.

Kulaklığa daha az para verip artanı monitöre verirsen daha mantıklı olur diye düşünüyorum.

Hocam kulaklıkta abartmışsınız biraz büyük ihtimalle 1800 liraya alacak hocam monitör için standartlarınız nedir?

Kulaklığa daha az para verip artanı monitöre verirsen daha mantıklı olur diye düşünüyorum.

Hocam kulaklık halihazirda indirimde bu firsatıda kacirmak istemiyorum oyle diyeyim.

Hocam kulaklıkta abartmışsınız biraz büyük ihtimalle 1800 liraya alacak hocam monitör için standartlarınız nedir?

Hocam 1080p 144-200Hz arası benim icin yeterli ve ideal fazla buyuk olmasina gerek yok 23 inc civarı yeterli.

İkisine de baktim 4K fiyati olan aşar beni bütçem sabit ustune cikamiyorum maalesef digeri iyi gibi ona bakacagim baska oneriler varsa da acigim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı