3500 TL'ye Oyun Bilgisayarı Toplama

Sorunu bulduk VGA monitörüne , anakart da VGA girişi olduğu için ordan bağlamışsın o sorunun benzerini bende yaşamıştım. Bilgisayarda doğal olarak onboard ekran kartından çalıştırıyor altta ekran kartının görüntü girişleri var üzeri mavi plastikle kapatılmış onları da açmalısın sonra muhtemelen monitöründe vga dan başka giriş olmadığı için vga dan dvi a dönüştürücü alman gerekicek işin uzun.

Ekran kartının kutusunda varsa iyi yoksa 3tl 5tl gibi bi fiyatı var alırsın. Ayrıca farklı dönüştürücüler var giriş dişleri farklı onlara dikkat ederek alman lazım.

aynen bizde yeni farkettik ilgilandiiğin için çok teşekkür ederim

Önemli değil elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım.

İkisini de denedim üsttekine uyuyor fakat kart çlışmıyor

Display portu yokmu monitörünüzde?

Ekran kartı normalde vga girişini algılamaz dönüştürücü kullansan bile bunun için cd den çıkan driverlarda vga driver ı var onu kurman lazım yoksa görüntü gelmeyebilir eski monitörümde olmuştu eğer televiyonun varsa dene orda hdmi kablosuyla görüntü gelirse zaten sıkıntı yoktur.
Ben televizyondan windowsu kurmuştum sırf o sebepten

Merhabalar,güzel sistem fakat ben 3.000 tl lık monitör'lü arıyordum bunu gordum ssd yı cıkartsam olurmu hatta ssd yı cıkartıp Monitör alsam ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…