3500 TL'ye oyun sistemi toplama

Asus'un da R9 serisinde yapıldığı söylendi. Bu konular cidden kafa karıştırıcı. Siz isterseniz Strix alın. Bana sorarsanız Evga tabiki. Fakat size kalmış.

GTX 970 Strix, GTX 970 ürünlerinin en kötü performans veren ve en fazla ısınan modellerinden biri.

Isınan ? Normal DCU2 kullanan birisiyim. Strix kartlar kadar gereksizi yoktu. 900 serisinde eski seriyi komple bitirip yeni seriye geçtiler. Hem de güç tüketimi azaldı. Isınmadan eser olmadığına eminim.

Zotac, MSI ve Gigabyte'ın GTX 970 ürünlerinden daha yüksek ısı değeri çıkıyor. Testleri araştırırsanız sevinirim. DCU2 soğutmasının "iyi" olmadığını söyleyebilirim. Ondan daha iyileri de var.

Zotac kullanacağıma referans tasarım kullanırım. Hiç bir zaman MSİ ekran kartlarını da sevemedim. Sevmediğim kartı önermemi beklemeyin.

Zotac kullanacağıma referans tasarım kullanırım. Hiç bir zaman MSİ ekran kartlarını da sevemedim. Sevmediğim kartı önermemi beklemeyin.
Zevkler tartışılmaz ama bana göre duruma göre en iyi performanslı ürün önerilmelidir.

Arkadaşın seçtiği kasa gayet kötü. Zalman Z3 Plus + Zalman 600W PSU ya da Corsair 300R 80 Plus 600W seçebilir. Onun haricinde 120V çok sesli olduğundan şikayet ediliyor. DCU2 gayet harika bir soğutma sistemidir. Strix ile fanlarının boşta iken durma özelliği getirildi. MSI Twin Frozr V de gayet harika bir soğutma sistemi. MSI ve Asus soğutma sistemleri birbirine denktir. Kullanıcıyı ikisi de pişman etmez. Giga da aynı şekilde çok çok harika. Yani kısaca, Asus=MSI=Giga. Zotac'a gelinc,e testlerde GTX9xx AMP! Extreme Edition modelleri GTX9xx serisinde en sesli, aynı zamanda 4-5 derece ile en soğuk kart. Tercih tamamen kullanıcıya kalmış yani. Evga'nın hata habarini yeni gördüm. Artık Evga önereciğimi hiç sanmıyorum.

Hala Evga önerebilirsin. ACX 2.0 modelinde o sorun yok. 1.0 modellerinde var.

Bir kere kuşku düştü içime. Bunun vebaline giremem. Mis gibi garantili Giga, MSI, Asus varken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…