3500 TL'ye oyun sistemi toplama

Soğutucuyu Cooler Master Seidon 120V yap. Kasa olarak Zalman Z3 Plus beyaz, PSU olarak ise Cooler Master RS 600 B alın. Bellekleri Corsair Vengeance 2X4 1600 MHz CL9 olarak değiştirin. GTX 970 modeller arasında en iyisi Evga, kaynak olmadan haber vermeyin.

Soğutucuyu Cooler Master Seidon 120V yap. Kasa olarak Zalman Z3 Plus beyaz, PSU olarak ise Cooler Master RS 600 B alın. Bellekleri Corsair Vengeance 2X4 1600 MHz CL9 olarak değiştirin. GTX 970 modeller arasında en iyisi Evga, kaynak olmadan haber vermeyin.
Fark ettiyseniz hurafe dedim. Türkiye'de yeni yeni yaygınlaşan bir marka EVGA. Ayrıca 970 arasında en iyisi diye bir genelleme yapamazsınız. Farklı markaların farklı üstünlükleri var.

Hocam günümüzde 8 GB bellek bile fazlasıyla yetiyor. 16 GB bellek ile ne yapacak ? Bakıyorum hiç uyarma falan yok. Neredeyse şuan aldıracaksınız. 2X4 şeklinde alsın 2-3 yıl sonra takviye gerekirse yapar. Ayrıca ses bakımından olması normal fiyat olarak biraz ucuz bir ürün. Şimdilik kullanır. İleride sessiz ve güçlü bir fan alıp takar. Bu kadar basit. Kasa olarak da daha F/P olduğu için önerdim. Ayrıca belirteyim sepete eklediğin ürün Evga SuperClocked. Yani Evga'nın kaliteli serisi. Evga SuperClocked serisinde OC performansı yüksek GPU kullanıyor. Ayrıca malzeme kalitesi ve soğutma olarak da bir sıkıntısı yok. :)

Yani o 16 Gb ramin aşırı olup olmaması kişiye bağlı ama belki adam programlarla uğraşıyor. Lazım oluyordur yani arkadaşın yeterince bilgisi var gibi bu konularda tek başına böyle bir sistem topladıysa. Ayrıca 3500 Tl'lik sistemde kasa da F/P olmasın biraz. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı