3500 TL'ye oyun sistemi toplama

  • Konuyu başlatan Rome
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 2B
Olabilir acele etmeden en uygun fiyatı bulmak tamamen senin elinde zaman geliyor vatan çok uygun oluyor zaman geliyor başka siteler en azından almadan önce 1 hafta kadar fiyatları takip etmeni tavsiye ederim en azından sen aldıktan sonra fiyat düşerse aynı sitede sinirlerin bozulmaz ucuza aldım der geçersin.
 
Peki sinerji.gen.tr diye bir site var.Buradan yaklaşık 100-150 TL kazan sağlıyorum Vatan'a göre sizce güvenilir mi ?
 
Evet o siteye ben de baktım ve R9 280X modellerinin 760-800TL arasında gittiğini gördüm. Monitörlerde de acayip ucuzluk var. Ben inceledim, güvenli benceç
 
Güç kaynağınızı gold sertifikalı seçin ve seçtiğiniz monitörün kontrast değeri 20 milyon daha yüksek değerli bir monitör alırsanız mesela; Asus 23" Vs238H-P Geniş Ekran Led Monitör - Vatan Bilgisayar gibi daha iyi daha canlı renklere sahip olursunuz ve son olarak windforce gibi bir soğutma sistemine sahip gigabyte varken msi ın lafı bile yapılamaz..
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı