AMD Ryzen 3 3200G 3.6 Ghz 4 Çekirdek 6MB AM4 12nm İşlemci (Tray , Fansız) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
MSI A320M-A PRO AMD A320 3200 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
m.n11.com
Patriot Viper Steel 3200MHz DDR4 PVS48G320C6 Bellek arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
(2adet RAM)
En ucuz Hikvision C100 C100/240G SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Hikvision C100 C100/240G SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD özelliklerini incele, 629,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı
m.n11.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
RAMPAGE Favory 7.1 Usb Surround Mikrofonlu Kulak Üstü Gaming Kulaklık Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla,
www.mediamarkt.com.tr
Kulaklığı kendim kullanıyorum rahat olabilirsin.
Gamepower Ogre RGB Kablolu Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Oyuncu Büyük Boy 70 x 30 cm Mousepad en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
m.n11.com
Toplam 4009TL ekipmanları en iyilerden seçtim çünkü düşük ekipmanlı performans sistemi denedim olmadı bütçeyi çok aştım bende APU sisteme güzel ekipmanlar koydum ve müthiş bir sistem çıkardım. Hayırlı olsun