Şu anda Trendyol üzerinde 3500 TL kutusuz fansiz, sizce alınır mı? R5 2600 X'de geçeceğim ve Rust oynuyorum genelde. Ne kadar FPS farkı olur? Teşekkür ederim.
Şu anda Trendyol üzerinde 3500 TL kutusuz fansiz, sizce alınır mı? R5 2600 X'de geçeceğim ve Rust oynuyorum genelde. Ne kadar FPS farkı olur? Teşekkür ederim.
Alınır. Toplamda 35 MB önbelleğe sahip. Ama en önemli önbellek L3 önbelleği. L3 önbelleği 32 veya 33 diye biliyorum. Tahmini olarak 10-15 FPS fark alabilirsiniz. tahmini olarak söylüyorum bunu sonuç daha da yüksek çıkabilir.
Trendyol'da 3480 TL'ye aliniyor sizce bu fiyata alınır mı? Ryzen 5 2600 xden geçeceğim ve genelde Rust oynuyorum FPS farki ne kadar olur teşekkür ederim.
Trendyol'da 3480 TL'ye aliniyor sizce bu fiyata alınır mı? Ryzen 5 2600 xden geçeceğim ve genelde Rust oynuyorum FPS farki ne kadar olur teşekkür ederim.
2600X ile 5600 arasında gözle görünür farklar olur onun dışında 2.el almanı (artan parayı fana vermeni) ve kesinlikle stok fan almamanı en azından Dark X123 gibi giriş seviye bir kule tipi soğutma öneririm stok fanla işlemci 90 dereceleri görüyor.
Param güvende sistemi ile aldım onay süreci var, test edersin sorunsuzsa onaylarsın değilse iade açıyorsun hemen. Kargoyu teslim alınca onaylamaman gerekiyor hemen sarı siteden yoksa bu haklarından feragat edersin.
Snowman T6 Ultra kule tipi sogutucum mevcut elimde stok fani maalesef yeterli bulmuyorum 2. el bakıyorum 2900 civarında bulunuyor ama insanlar Param Güvende sistemine yaklaşımıyor pinlerden dolayı kovalıyorum şuanlk.
Param Güvende sistemi ile aldım onay süreci var, test edersin sorunsuzsa onaylarsın değilse iade açıyorsun hemen. Kargoyu teslim alınca onaylamaman gerekiyor hemen sarı siteden yoksa bu haklarından feragat edersin.
Snowman T6 Ultra kule tipi sogutucum mevcut elimde stok fani maalesef yeterli bulmuyorum 2. el bakıyorum 2900 civarında bulunuyor ama insanlar Param Güvende sistemine yaklaşımıyor pinlerden dolayı kovalıyorum şuanlk.
İnsanlar pinlerden dolayı Param Güvende'ye güvenmiyor kovalamaca peşindeyim.