Alınır. Toplamda 35 MB önbelleğe sahip. Ama en önemli önbellek L3 önbelleği. L3 önbelleği 32 veya 33 diye biliyorum. Tahmini olarak 10-15 FPS fark alabilirsiniz. tahmini olarak söylüyorum bunu sonuç daha da yüksek çıkabilir.Şu anda Trendyol üzerinde 3500 TL kutusuz fansiz, sizce alınır mı? R5 2600 X'de geçeceğim ve Rust oynuyorum genelde. Ne kadar FPS farkı olur? Teşekkür ederim.
Sarı siteden 2700 liraya buldum ve aldım sıfıra gerek yok bence. FPS olarak ise eski işlemcime göre devasa farklar oldu.
Götür bilgisayarını adamın evine yada neredeyse takın basit zaten tak çalıştır.Tamamdır teşekkür ederim ikinci el işlemci alırken nelere dikkat etmeliym.
Trendyol'da 3480 TL'ye aliniyor sizce bu fiyata alınır mı? Ryzen 5 2600 xden geçeceğim ve genelde Rust oynuyorum FPS farki ne kadar olur teşekkür ederim.
Param güvende sistemi ile aldım onay süreci var, test edersin sorunsuzsa onaylarsın değilse iade açıyorsun hemen. Kargoyu teslim alınca onaylamaman gerekiyor hemen sarı siteden yoksa bu haklarından feragat edersin.Tamamdır teşekkür ederim ikinci el işlemci alırken nelere dikkat etmeliym.
Param Güvende sistemi ile aldım onay süreci var, test edersin sorunsuzsa onaylarsın değilse iade açıyorsun hemen. Kargoyu teslim alınca onaylamaman gerekiyor hemen sarı siteden yoksa bu haklarından feragat edersin.
Ben sadece öyle ilanlara bakıp fiyatta anlaşmaya çalıştım sizde öyle deneyin şansınızı.Snowman T6 Ultra kule tipi sogutucum mevcut elimde stok fani maalesef yeterli bulmuyorum 2. el bakıyorum 2900 civarında bulunuyor ama insanlar Param Güvende sistemine yaklaşımıyor pinlerden dolayı kovalıyorum şuanlk.
İnsanlar pinlerden dolayı Param Güvende'ye güvenmiyor kovalamaca peşindeyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.