3500 TL'ye R9 285 Sistem Toplama

Ümit Aras

Hectopat
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta belirtiğim gibi bütçem 3500tl. Bunun yerine monster notbook abra a7 mi alıyım yoksa toplama bilgisayar mı? Özelliklerine bakıyorum toplama her zaman daha iyi ama laptopta farklı bir özellik gibi özellikle Ali Güngör abi ve Recep Baltaş abi bilgisayar konusunda sizleri örnek alıyorum. Videolarını youtube'dan her zaman güncel bir şekilde izlerim. Çok başarılısınız. Allah utandırmasın. Özellikle kafa ayarındaki sohbetleriniz çok güzel bir de monitör dahil(3500) TL olacak:

ideal masaüstü sistemi.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldığınız kasanın içinde 500W'lık bir güç kaynağı var zaten. Bir tane fazladan almışsınız. Ayrıca 3500 TL'lik bir sisteme R9 285 çok düşük kalmış. Ben hemen size bir sistem topluyorum.

SİSTEM:

ANA KART
MSI Z97 GAMING 3 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C.) HDMI&DVI Anakart - Vatan Bilgisayar
EKRAN KARTI
MSI GTX970 GAMING GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
İŞLEMCİ
Intel Core i5 4690K Soket 1150 3.5GHz 6MB Önbellek 22nm İşlemci - Vatan Bilgisayar
RAM
Kingston 8GB Hyperx Savage RED DDR3 1600MHz CL9 PC Ram - Vatan Bilgisayar
HARDDİSK
Wd 3.5" 1Tb Caviar Blue Sata 3.0 7200Rpm 64Mb Cache Harddisk - Vatan Bilgisayar
KASA
Cooler Master Rc-K350 600W Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar
MONİTÖR
Aoc 21.5" E2270Swn Geniş Ekran Led Monitör - Vatan Bilgisayar

TOPLAM: 3650 TL

Ram'i tek modül aldım ileride sistemi güncellemek istersen bir tane daha alıp çift kanal yaparsın. SSD eklemedim görüldüğü üzre. SSD istersen bir başka arkadaş sistemi toplar çünkü 8 senelik bir bilgisayarda oturuyorum ve kullanması gerçekten zor, çok yavaş. Bu arada fiyat biraz arttı eğer 3500 TL'yi aşamıyorsan Ana Kartını bu yap;
MSI Z97 PC Mate Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) HDMI&DVI Anakart - Vatan Bilgisayar

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı