3500 TL'ye R9 290 Tabanlı Sistem Toplama

Mr.Grinch

Hectopat
Katılım
21 Nisan 2015
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, maksimum 3500 liraya bir bilgisayar toplamak istiyorum. Kendimce bir şeyler yaptım. Önerilerinizi alabilir miyim? Özellikle anakart, PSU ve kasa hakkında.

pc.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
SSD ve 2 TB 7200 RPM var hazırda. Ekran kartını neden değiştirdiğini öğrenebilir miyim? Arada 300 TL'ye değecek fark var mı acaba? Bir de 500W sanırım. Güç kaynağı yeterli olur mu? Cevap için teşekkür ederim :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
SDD ve HDD varsa al bu sistemi;

Eki Görüntüle 64069
Gtx 980 yerine 970'li sistem önerebilir misiniz? i7 4790k işlemci, Asus GTX 970 ekran kartı, 8 gb Ram 4x2 olarak Mhz 1600, 1866 hangisi olması gerektiğinden emin değilim düşünüyorum. PSU, Anakart hakkında fikrim yok. Gaming 3, 5 ve 7 arasında ne gibi farklar var? Gaming 3 yeterli olur mu? Teşekkür ederim. Bir de hiçbir şekilde anakart olmazsa sevinirim. 400- 500 tl arası bir monitör konulabilir.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı