R9 290 Tabanlı Sistem Toplama

Ultra ayarlarda bu sistemle oynayamazsın ayrıca yanlış bir ekran kartı seçmişsiniz Nvidia GTX 970 daha iyi olacaktır 584 bit ibaresine aldanmayın. Ek olarakta ram i çift alın 2 adet 4 gb daha iyi performans verecektir.
Kardeşim aynı düşünceyle r9 290 msi alacağım. Nasipse haftaya . Ancak psu konusunda karar veremedim. Maximum 350 tlye psu alıcağım. Kaç watt ve hangi markaları tavsiye edersiniz?
Doğru düzgün bir konu açmalısınız daha iyi cevaplar ve ceza yememek için.

Corsair 650W CP-9020098-EU Güç Kaynağı - Sinerji Bilgisayar - 216,02 TL 600 w kaliteli bir güç kaynağı'da yetecektir, kafan rahat olsun diye bunu öneririm.
Teşekkürler

Ultra ayarlarda bu sistemle oynayamazsın ayrıca yanlış bir ekran kartı seçmişsiniz Nvidia GTX 970 daha iyi olacaktır 584 bit ibaresine aldanmayın. Ek olarakta ram i çift alın 2 adet 4 gb daha iyi performans verecektir.

Doğru düzgün bir konu açmalısınız daha iyi cevaplar ve ceza yememek için.
İnan konu açmayı hala bilmiyorum... Çok destek istedim ama yardım eden olmadı...

Ve son olarak: r9 290 ı beğenmeyenlere sorum: aga r9 290'la fps yarışan ve aynı paraya sahip bir kart söyler misin?(Kardeş konuyu ben açmadım. Sen bana yorum yazmışsın. Ama hem bana hem ona cevap vermişsin. Bencede 4 gb 2 ram daha iyidir. Benim sistemimde öyle)

Teşekkürler

İnan konu açmayı hala bilmiyorum... Çok destek istedim ama yardım eden olmadı...

Ve son olarak: r9 290 ı beğenmeyenlere sorum: aga r9 290'la fps yarışan ve aynı paraya sahip bir kart söyler misin?(Kardeş konuyu ben açmadım. Sen bana yorum yazmışsın. Ama hem bana hem ona cevap vermişsin. Bencede 4 gb 2 ram daha iyidir. Benim sistemimde öyle)
Mesaj kirliliği olmasın diye bir mesajda iki cevap verdim. Daha öncede dediğim gibi GTX 970 daha kaliteli ve daha iyi performans veriyor bütçeniz iyiyse galax GtX 970 alabilirsiniz eğer iyi değilse GTX 970 in Asus veya MSİ versiyonunu alabilirsiniz.
Ek olarak konu açmanıza gelirsek şuradan açabilirsiniz :
Adsız.png

Ayrıca lütfen şurada sosyal kullarını okuyunuz : Technopat Sosyal Kuralları | Technopat Sosyal

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı