3500 TL'ye Sistem Tavsiyesi ve Kingston V300 SSD

ArdaSevGV115

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bir bilgiayar alacağım. Bu bilgisaylar hafif oyunlar oynayacağım. Strıfe, GTA 4, mİnecraft gibi. Bir de ben bu bilgisayara SSD takacağım ama bir şüphem var. Bu SSD'yi aldığımda yanında kablosu geliyor mu? Sıkıntı orda birde performansı. Kulaklığın, mouse'un klavyenin iyi olup olamdığını karşılaştırın.

Bütçem 3500 tl. (Toplama bilgisayar olmaz, toplamasını bilmiyorum :D)Sizin de önerilerinizi bekliyorum.

Screenshot_2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin hazır diye aldığın PC tamamen saçma. O sisteme gidip GTX750 takmak tamamen saçmalık. 12 GB RAM ise tamamen göz boyama. En iyisi toplama al. Biz toplayalım, sen onu Vatan Computer'den al. Orada sana bedavaya topluyorlar. Madem 3500 TL veriyorsun, verdiğin paraya değsin. Ayrıca aynı klavye ve kulaklığı ben kullanıyorum. Gayet memnunum. Klavyeye kola döküldü ve hala ilk günkü gibi. Kulaklığın ise bası ve çıkardığı ses harika.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı