3500 TL'ye sistem tavsiyesi

Hangisini yapmalıyım çok kararsız kaldım.
Bütçenizi aşıyorsa eğer GTX970 devam edin kesinlikle problemsiz ve on numara bir ekran kartı güç kaynağı değiştirmenize gerek kalmayacaktır. Zaten GTX970 günümüzdeki bütün oyunları rahatlıkla üst seviye ayarlarda oynatmaktadır.

Bir de gtx 970in tiger versiyonunu alsam çok mu fark olur?

Bir de gtx 970in tiger versiyonunu alsam çok mu fark olur?
Tiger versiyonunu almanızı tavsiye etmem açıkçası. Birkaç kullanıcı görmüştüm memnun olmayan MSI Gaming 4G modeli gayet iyi.

Hocam peki ben ekran kartını r9 380, anakartı h97 pro gamer ve işlemciyi i5 4590 yapsam. Nasıl olur?
Çok güzel olur ancak kesenin ağzını açmanız gerekir.

Tiger versiyonuyla ilgili pek çok şikayet var. Fazla ısındığı söyleniyor. R9 380 gtx 970 in rakibi değil gtx 970 almak daha iyi, pro gamera o kadar para dökmenin mantığı yok, 4460 yerine alabiliyorsan 4590 al ancak oyunlarda pek fark olmayacaktır 4460 da gayet yeterli.

Hocam buyrun belirttiğiniz fiyata canavar sistem
MSI H97 GAMING 3
Intel Core i5 4590
[TBODY] [/TBODY]
MSI R9 380 GAMING
Kingston 8GB (2x4GB) HyperX Beast
WD 3.5″ 1TB Caviar Blue
Kingston HyperX FURY 120 GB
Cooler Master Pure RC-650L-KKN1
Cooler Master RS-600G 80PLUS 600W
ASUS 23.6” VS247NR

NOT: İşlemciden ve monitörden kısıp GTX970 alabilirsin.

Bence fiyatından ötürü kesinlikle GTX970 'e çok iyi bir rakip R9 380

Hocam ben çok oyun düşkünü değilim. İlk sistemim olacak ve kendim toplayacağım. Bana öyle çok iyi birşey olsun istemiyorum. Sağlam olsun 3-4 yıl sonra ekran kartını upgrade edince sıkıntı yaşamayacağım bir sistem olsun istiyorum.

Sizlerden özür diliyorum. Bende şöyle bir değişiklik oldu ekran hariç olacak ben ekranı eylülde alacağım. Fiyat hala 3500 tl. Ekransız bir sistem önerir misiniz?
Şimdi benim aklımdaki parçalar:
Asus h97 plus
İ5 4590
Asus directcu2 r9 390
Wd 1tb caviar blue harddisk
Kingston fury 8x2 16gb ram
Zalman 600le.
Psu yeterli midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…