3500 TL'ye sistem tavsiyesi

Hocam birde sizce gigabyte g1 gaming mi asus strix mi?
G1 gaming. Fps olarak daha üstün, tasarım olarak da daha iyi bana kalırsa.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet arkadaşlar ben sistemin son halinde karar kıldım ve sizlere son bir kez detaylı olarak bahsetmek ve iyi yada kötü olduğunu söylemenizi istiyorum. 1 Avustralya doları(''A$" bu simgesi)= 1,95 tl
Şimdi gelelim parçalara:

İşlemci: i5 4690k
329 A$= 640 tl

Anakart: Asus z97 pro gamer
239 A$= 465 tl

Ekran kartı: Gigabyte gtx970 g1 gaming
499 A$= 970 tl

Harddisk: WD 1 Tb Caviar blue
69 A$= 135 tl

Ram: Corsair 8gb cl9 1600mhz (Daha sonra Türkiye'den 1 tane daha alıp dual kit yapacağım.)
87 A$= 170 tl

Zalman 600le= 320 tl

Toplam: 2700 tl

Sizce nasıl bir sistem olmuş? Beni 4-5 yıl götürür mü?

Kardeşim son önerim. İnan ki kimse bu kadar uğraşmaz fakat ailene zar zor aldırtıyorsun diye yanlış sistemi almanı da istemiyorum. O anakarta inan ki hiç gerek yok. Kasanın içindeki psu da 80+ değil. İşlemciyi i7 4790, anakartı h97 gaming 3, kasa z3 plus, psu olarak da corsair vs650 al.

Tamam hocam teşekkürler. Fiyat yine aynı oluyor. Sistemi topladığımda sizlerle paylaşacağım.

Tamam hocam teşekkürler. Fiyat yine aynı oluyor. Sistemi topladığımda sizlerle paylaşacağım.
Hocam peki sizce işlemciye mi yatırım yapayım ram'e mi?
Yani i7 4790+ h97 gaming 3+ 8gb ram mi i5 4690+h97 gaming 3+ 16 gb ram mi?

Hocam peki sizce işlemciye mi yatırım yapayım ram'e mi?
Yani i7 4790+ h97 gaming 3+ 8gb ram mi i5 4690+h97 gaming 3+ 16 gb ram mi?
4790 alman daha ileriye dönük bir yatırım olacaktır. Günümüz oyunları için 8gb ram gayet yeterlidir. İleride sorun olursa ek ram alabilirsin ama işlemcide öyle bir hakkın olmayacak.

4790 alman daha ileriye dönük bir yatırım olacaktır. Günümüz oyunları için 8gb ram gayet yeterlidir. İleride sorun olursa ek ram alabilirsin ama işlemcide öyle bir hakkın olmayacak.
Peki dual kit için aynı ramden bir tane daha almam yeterli değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…