joz3ff Hectopat Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 349 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2015 #41 Çekirdek hızları arasında 50mhz hız farkı var. 1-2 fps farkı olur gigabyte ile aradaki fiyat farkına kesinlikle değmeyecektir.
Çekirdek hızları arasında 50mhz hız farkı var. 1-2 fps farkı olur gigabyte ile aradaki fiyat farkına kesinlikle değmeyecektir.
hayhaybaskan Hectopat Katılım 11 Mart 2015 Mesajlar 288 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2015 #42 Silinen üye dedi: Çekirdek hızları arasında 50mhz hız farkı var. 1-2 fps farkı olur gigabyte ile aradaki fiyat farkına kesinlikle değmeyecektir. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam da bu karta şimdi baktım çok şekil duruyor be. Hall of Fame falan Silinen üye dedi: Çekirdek hızları arasında 50mhz hız farkı var. 1-2 fps farkı olur gigabyte ile aradaki fiyat farkına kesinlikle değmeyecektir. Genişletmek için tıkla...
Silinen üye dedi: Çekirdek hızları arasında 50mhz hız farkı var. 1-2 fps farkı olur gigabyte ile aradaki fiyat farkına kesinlikle değmeyecektir. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam da bu karta şimdi baktım çok şekil duruyor be. Hall of Fame falan Silinen üye dedi: Çekirdek hızları arasında 50mhz hız farkı var. 1-2 fps farkı olur gigabyte ile aradaki fiyat farkına kesinlikle değmeyecektir. Genişletmek için tıkla...
C coolboy Hectopat Katılım 11 Nisan 2015 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2015 #43 O zaman G1'e de vermeyelim. En ucuzunu alalım. Haklısınız.
hayhaybaskan Hectopat Katılım 11 Mart 2015 Mesajlar 288 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2015 #44 coolboy dedi: O zaman G1'e de vermeyelim. En ucuzunu alalım. Haklısınız. Genişletmek için tıkla... Yok hocam en ucuzunu almayalımda ne bileyim parasını hakediyor mu? Bir de soğutma önemli tabii ki.
coolboy dedi: O zaman G1'e de vermeyelim. En ucuzunu alalım. Haklısınız. Genişletmek için tıkla... Yok hocam en ucuzunu almayalımda ne bileyim parasını hakediyor mu? Bir de soğutma önemli tabii ki.
C coolboy Hectopat Katılım 11 Nisan 2015 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2015 #45 Dostum HOF özel bir seri öyle her kartta bulamazsın bütçen varsa alacaksın. Soğutması çok iyiymiş.