zcryber Hectopat Katılım 13 Haziran 2015 Mesajlar 358 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2015 #11 EMRE GÜZELAY dedi: Kendim toplamak istemiyorum Genişletmek için tıkla... inventus Bilgisayar varken neden vatan?
EMRE GÜZELAY dedi: Kendim toplamak istemiyorum Genişletmek için tıkla... inventus Bilgisayar varken neden vatan?
KS KS EMRE GÜZELAY Hectopat Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 62 Yer BURSA / NİLÜFER Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PRES OPERATÖRÜ 29 Ekim 2015 #12 Vatan bence daha iyi bildiğim yer devamlı onlardan alışveriş yapıyorum VATAN BİLGİSAYARA güvenimiz var o yüzden VATAN BİLGİSAYAR bilmediğim güvenmediğim yerlere PC toplatmam
Vatan bence daha iyi bildiğim yer devamlı onlardan alışveriş yapıyorum VATAN BİLGİSAYARA güvenimiz var o yüzden VATAN BİLGİSAYAR bilmediğim güvenmediğim yerlere PC toplatmam
Brixlemy Kilopat Katılım 12 Ağustos 2015 Mesajlar 540 Makaleler 2 31 Ekim 2015 #13 EMRE GÜZELAY dedi: Vatan bence daha iyi bildiğim yer devamlı onlardan alışveriş yapıyorum VATAN BİLGİSAYARA güvenimiz var o yüzden VATAN BİLGİSAYAR bilmediğim güvenmediğim yerlere PC toplatmam Genişletmek için tıkla... İnventus Vatan Bilgisayar'dan daha güvenilirdir ve İnventus kablo düzenlemesini daha iyi yapar.
EMRE GÜZELAY dedi: Vatan bence daha iyi bildiğim yer devamlı onlardan alışveriş yapıyorum VATAN BİLGİSAYARA güvenimiz var o yüzden VATAN BİLGİSAYAR bilmediğim güvenmediğim yerlere PC toplatmam Genişletmek için tıkla... İnventus Vatan Bilgisayar'dan daha güvenilirdir ve İnventus kablo düzenlemesini daha iyi yapar.
JusticeLeague Hectopat Katılım 11 Ekim 2015 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2015 #14 Brixlemy dedi: İnventus Vatan Bilgisayar'dan daha güvenilirdir ve İnventus kablo düzenlemesini daha iyi yapar. Genişletmek için tıkla... Hocam bu inventus'tan toplasak sistemi montajı esnasında görebilir miyiz acaba yerine gitsek? Özensizce parçalar yerleştirilir diye endişe duyuyorum.
Brixlemy dedi: İnventus Vatan Bilgisayar'dan daha güvenilirdir ve İnventus kablo düzenlemesini daha iyi yapar. Genişletmek için tıkla... Hocam bu inventus'tan toplasak sistemi montajı esnasında görebilir miyiz acaba yerine gitsek? Özensizce parçalar yerleştirilir diye endişe duyuyorum.
Brixlemy Kilopat Katılım 12 Ağustos 2015 Mesajlar 540 Makaleler 2 1 Kasım 2015 #15 JusticeLeague dedi: Hocam bu inventus'tan toplasak sistemi montajı esnasında görebilir miyiz acaba yerine gitsek? Özensizce parçalar yerleştirilir diye endişe duyuyorum. Genişletmek için tıkla... Bu forumdaki çoğu kişi İnventus'un çok özenli olduğunu söylüyor.
JusticeLeague dedi: Hocam bu inventus'tan toplasak sistemi montajı esnasında görebilir miyiz acaba yerine gitsek? Özensizce parçalar yerleştirilir diye endişe duyuyorum. Genişletmek için tıkla... Bu forumdaki çoğu kişi İnventus'un çok özenli olduğunu söylüyor.
KS KS EMRE GÜZELAY Hectopat Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 62 Yer BURSA / NİLÜFER Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PRES OPERATÖRÜ 1 Kasım 2015 #16 Ben VATAN BİLGİSAYARI tercih ediyorum
Brixlemy Kilopat Katılım 12 Ağustos 2015 Mesajlar 540 Makaleler 2 1 Kasım 2015 #17 EMRE GÜZELAY dedi: Ben VATAN BİLGİSAYARI tercih ediyorum Genişletmek için tıkla... Çöpe para atın yinede Vatan'dan almayın..
EMRE GÜZELAY dedi: Ben VATAN BİLGİSAYARI tercih ediyorum Genişletmek için tıkla... Çöpe para atın yinede Vatan'dan almayın..
KS KS EMRE GÜZELAY Hectopat Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 62 Yer BURSA / NİLÜFER Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PRES OPERATÖRÜ 1 Kasım 2015 #18 Vatan en güvenilir yer bence fiyat olarak yüksek olabilir ama hakkını veriyorlar
Brixlemy Kilopat Katılım 12 Ağustos 2015 Mesajlar 540 Makaleler 2 1 Kasım 2015 #19 Hiçbir şekilde hakkını vermiyor ama daha karışmıyacağım.. Senin tercihin
KS KS EMRE GÜZELAY Hectopat Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 62 Yer BURSA / NİLÜFER Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PRES OPERATÖRÜ 1 Kasım 2015 #20 Benim arkadaşlarım toplattılar ama her sorunda yardımcı oldular