3500 TL'ye Sistem Toplama

SİZCE HANGİSİ

• MSI GTX 960

Oy: 11 45,8%
  • EVGA GTX 960

Oy: 7 29,2%
  • ASUS GTX 960

Oy: 6 25,0%

• Oy verenlerin toplamı
    24
Ben sadece sistemin uygun olduğunu veya olmadığını sordum sadece nereden alayım diye sormadım ki

Sistemin Son Hali

Ben sadece sistemin uygun olduğunu veya olmadığını sordum sadece nereden alayım diye sormadım ki

Sistemin Son Hali
Eki Görüntüle 114658
Anakartı ''MSI H170 Gaming M3'' yap. Aynı anakart, H170 sadece OC desteklemiyor.(İşlemcide OC desteklemiyor)

Vatanda ''MSI H170 Gaming M3'' yok sanırsam, ''MSI B150 Gaming M3'' yap. (hiçbir şey farketmez senin için)

RAM 2400 MHZ söylediğiniz Anakart 2133MHZ RAM tam kullanmak için aynı MHZ olması lazım.

Düşünce dediğiniz ama ilerleyen zamanlarda ( OC destekleyen İşlemci ) alırsam diye düşündüm

Bu bütçe ile Gtx960 kesinlikle olmaz, rahat rahat Gtx970 ile bir sistem toplanabilir.
Zaten arkadaşların çok güzel tavsiyeleri var bakınız 1 ve 2 sayfalara 2700 Tl ye bile toplayabilirsiniz benim önerim ise İ5 6400 veya İ5 6500 kullanılarak Gtx970'li bir sistem toplayabilirsiniz eğer yeni nesil Skylake kullanmak terciğiniz ise..
Ve de Vatan Bilgisayar hastalığınızı anlayabilmiş değilim "sinerji, inventus" gibi yerler dururken...

Ör:

Geri kalan parayla istediklerini alırsın.

Bu sistem en az %50 daha performanslı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…