Brixlemy Kilopat Katılım 12 Ağustos 2015 Mesajlar 540 Makaleler 2 2 Kasım 2015 #31 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et EMRE GÜZELAY dedi: Bu sistem bana 4 5 sene gitmez mi ? Genişletmek için tıkla... Son topladığım sistemi al üstünede artık Dvd okuyucu, mause filan alırsın..
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et EMRE GÜZELAY dedi: Bu sistem bana 4 5 sene gitmez mi ? Genişletmek için tıkla... Son topladığım sistemi al üstünede artık Dvd okuyucu, mause filan alırsın..
KS KS EMRE GÜZELAY Hectopat Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 62 Yer BURSA / NİLÜFER Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PRES OPERATÖRÜ 2 Kasım 2015 #32 Vatan'dan bakim hemen
Ensar Karakaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2015 Mesajlar 1.235 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer İstanbul Beylikdüzü Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2015 #33 Gider. Vatandan daha pahalıya gelecek amacın ne ?
Brixlemy Kilopat Katılım 12 Ağustos 2015 Mesajlar 540 Makaleler 2 2 Kasım 2015 #34 EMRE GÜZELAY dedi: Vatan'dan bakim hemen Genişletmek için tıkla... Ne Vatan mış arkadaş. Neyse..
KS KS EMRE GÜZELAY Hectopat Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 62 Yer BURSA / NİLÜFER Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PRES OPERATÖRÜ 2 Kasım 2015 #35 Ben Vatan Bilgisayar'dan almak istiyorum diğer firmalardan almak istemiyorum zorunluda değilim almaya
Ben Vatan Bilgisayar'dan almak istiyorum diğer firmalardan almak istemiyorum zorunluda değilim almaya
Brixlemy Kilopat Katılım 12 Ağustos 2015 Mesajlar 540 Makaleler 2 2 Kasım 2015 #36 EMRE GÜZELAY dedi: Ben Vatan Bilgisayar'dan almak istiyorum diğer firmalardan almak istemiyorum zorunluda değilim almaya Genişletmek için tıkla... Kullanılmış ürünleri bile kutulayıp satıyorlar. Ama daha uğraşmıyacağım sistemle ilgilenelim.
EMRE GÜZELAY dedi: Ben Vatan Bilgisayar'dan almak istiyorum diğer firmalardan almak istemiyorum zorunluda değilim almaya Genişletmek için tıkla... Kullanılmış ürünleri bile kutulayıp satıyorlar. Ama daha uğraşmıyacağım sistemle ilgilenelim.
KS KS EMRE GÜZELAY Hectopat Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 62 Yer BURSA / NİLÜFER Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PRES OPERATÖRÜ 2 Kasım 2015 #37 Benim arkadaşım var o toplayacak bana zaten bide evimin dibinde benim oynadığım oyunlar ufak oyunlar Benim oyunlarım. ETS 2, FM 2015, NFS, BFL4, FİFA, PES vb oyunları oynayacağım. Yüksek oyunlar değil yani.
Benim arkadaşım var o toplayacak bana zaten bide evimin dibinde benim oynadığım oyunlar ufak oyunlar Benim oyunlarım. ETS 2, FM 2015, NFS, BFL4, FİFA, PES vb oyunları oynayacağım. Yüksek oyunlar değil yani.
Brixlemy Kilopat Katılım 12 Ağustos 2015 Mesajlar 540 Makaleler 2 2 Kasım 2015 #38 EMRE GÜZELAY dedi: Benim arkadaşım var o toplayacak bana zaten bide evimin dibinde benim oynadığım oyunlar ufak oyunlar Benim oyunlarım. ETS 2, FM 2015, NFS, BFL4, FİFA, PES vb oyunları oynayacağım. Yüksek oyunlar değil yani. Genişletmek için tıkla... Yinede daha iyisi daha iyidir. Bunu alıp mause filan ekle
EMRE GÜZELAY dedi: Benim arkadaşım var o toplayacak bana zaten bide evimin dibinde benim oynadığım oyunlar ufak oyunlar Benim oyunlarım. ETS 2, FM 2015, NFS, BFL4, FİFA, PES vb oyunları oynayacağım. Yüksek oyunlar değil yani. Genişletmek için tıkla... Yinede daha iyisi daha iyidir. Bunu alıp mause filan ekle
KS KS EMRE GÜZELAY Hectopat Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 62 Yer BURSA / NİLÜFER Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PRES OPERATÖRÜ 2 Kasım 2015 #39 4 5 Sene idare etsin yeter bana Bide ben bu sistemi 81 veya 102 Ekran LCD TV ile kullanacağım sorun çıkarır mı ?
4 5 Sene idare etsin yeter bana Bide ben bu sistemi 81 veya 102 Ekran LCD TV ile kullanacağım sorun çıkarır mı ?
Brixlemy Kilopat Katılım 12 Ağustos 2015 Mesajlar 540 Makaleler 2 2 Kasım 2015 #40 EMRE GÜZELAY dedi: 4 5 Sene idare etsin yeter bana Bide ben bu sistemi 81 veya 102 Ekran LCD TV ile kullanacağım sorun çıkarır mı ? Genişletmek için tıkla... Son sistem 4-5 sene götürür seni.
EMRE GÜZELAY dedi: 4 5 Sene idare etsin yeter bana Bide ben bu sistemi 81 veya 102 Ekran LCD TV ile kullanacağım sorun çıkarır mı ? Genişletmek için tıkla... Son sistem 4-5 sene götürür seni.