3500 TL'ye toplama PC

Clexanee00

Hectopat
Katılım
30 Temmuz 2014
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar benim adım utku yaşım 14. Belki kücügüm ama şimdi sizden yardım isteyecegim. Öncelikle bu sene TEOG denilen sınav var işte ben bu sınavın ilk aşamasına girdim. 2. aşama nisanda herneyse benim eger iyi bir liseye girersem ailem beni ödüllendirecek. Ama bu sene dershaneler kalktıgı icin özel lise mevzusu var. O yüzden ben ilk iyi liseye girersem 3500TL lik toplama Masaüstü alıcaktım ama bu özel lise işi olursa bu fiyat düşer. Sizden istedigim nisandan 3500 tl değilde 3500 tlden az ama 3500TL fiyatı kadar iyi olan ama daha ucuz olan pc toplayabilir misiniz? Daha var zaman ama benim alacağım pc 3500 tllik olabilirde olmayabilirdi :) Yazan herkese şimdiden teşekkürler.

Birde denizlide yaşıyorum ben toplamayı kendim yapamam ne yapmalıyım birde ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Toplamak için bilgisayarcıya gidebilirSin ve ya tanıdık birinde yapabilirsin, güvenilir olsun. Bilgisayardan anlıyorsan Technopat'ın veya başka kanalların PC toplama rehberlerini izleyebilirsin. Technopat'ın bireen fazla rehberi var, öneririm.
 
• TEOG sınavı Nisan ayında diyorsunuz yani sizin liseye gitme zamanınız Haziran - Temmuz' u bulur o yüzden şimdiden öneri sunmak yanlış olur güncel fiyat ve gelecek yenilikler her zaman iyidir toplamadan 2 hafta önce konu açmanızı öneririm.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı