3500 TL'ye VA Panel ve G-sync Monitör Önerisi

Schweppes

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Şahsen fiyatı geçtim VA panel G-Sync monitör hiç görmedim bulamadım. G-Sync sadece TN için mi var?

G-Sync sadece TN için mi var?
Hayır, IPS panel G-Sync monitörler de var.

Kafayı G-Sync'e çok takmaya gerek yok ki, olmasa da olur.

G-Sync monitörler bence: G-Sync'li monitör değil de, monitörlü G-Sync oluyor. Çünkü: G-Sync monitörün fiyatını çok artırıyor. Yani zaten muazzam bir şey de değil. Bu saçmalığın monitör alımını kısıtlamasına izin verme.

FreeSync, adı üstünde Free yani bedava olduğu için ve monitörün fiyatına fiyat koymadığı için, çoğu monitörde FreeSync var diye Sync teknolojisinin çok gerekli, çok muazzam bir şey olduğu yanılgısına kapılma. Yüksek kare hızlarında yırtılmalar çok hızlı ve mikro olduğu için fark etmek oldukça zor. Bu oyunu nasıl oynadığın ile alakalı. Tıpkı oyun oynarken FPS göstergesinin açık ve sürekli göz takibinde olmasına benziyor. Komşunun oğlu böyle bir saçmalık yapıyormuş. FPS, her zamankında 10-15 FPS düşünce hemen oyun kasıyor falan diyordu. Benden çözüm istedi. Dedim ki bu göstergeyi açarsan seni döverim. O gün bugündür hiç farkında bile değil. Ne demek istediğimi anlamışsındır sanırım.

Son düzenleme:
MSI MAG27CQ kullanıyorum, çok memnunum.
Birdaha 2250 ye düşse bende alıcam. 32 inc monitör peşindeydim fakat baktığım iki monitörde dolardan da bağımsız olarak inanılmaz fiyatları arttı şuan 27 inclere bakıyorum.
Hayır, IPS panel G-Sync monitörler de var.

Kafayı G-Sync'e çok takmaya gerek yok ki, olmasa da olur.

G-Sync monitörler bence: G-Sync'li monitör değil de, monitörlü G-Sync oluyor. Çünkü: G-Sync monitörün fiyatını çok artırıyor. Yani zaten muazzam bir şey de değil. Bu saçmalığın monitör alımını kısıtlamasına izin verme.

FreeSync, adı üstünde Free yani bedava olduğu için ve monitörün fiyatına fiyat koymadığı için, çoğu monitörde FreeSync var diye Sync teknolojisinin çok gerekli, çok muazzam bir şey olduğu yanılgısına kapılma. Yüksek kare hızlarında yırtılmalar çok hızlı ve mikro olduğu için fark etmek oldukça zor. Bu oyunu nasıl oynadığın ile alakalı. Tıpkı oyun oynarken FPS göstergesinin açık ve sürekli göz takibinde olmasına benziyor. Komşunun oğlu böyle bir saçmalık yapıyormuş. FPS, her zamankında 10-15 FPS düşünce hemen oyun kasıyor falan diyordu. Benden çözüm istedi. Dedim ki bu göstergeyi açarsan seni döverim. O gün bugündür hiç farkında bile değil. Ne demek istediğimi anlamışsındır sanırım.
Anladım fakat yırtılmaları görmek beni çok rahatsız ediyor kesin çözüm aramak için paraya kıyıp G-Sync alayım diyorum fakat gerçekten 3500e bile düzgün bi 27 inclik alamıyormuşum.

Yırtılmalara falan odaklanma. Oyunun "içine" gir ve orada yaşa. Oyun böyle oynanır. Zevkine bak. :D Cidden diyorum takma kafaya, alamıyorum diye asla asla üzülme sakın.

Yırtılmalara falan odaklanma. Oyunun "içine" gir ve orada yaşa. Oyun böyle oynanır. Zevkine bak. :D Cidden diyorum takma kafaya, alamıyorum diye asla asla üzülme sakın.
Kafaya takmıyorumda alacak monitör bulamıyorum 2 aydır pc topladım acamıyorum monitörüm yok. TN panel harici seçenek çok az TN panelide ben sevmiyorum. 😑

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı