Sentinus17
Yoctopat
Daha fazla
Bakım yapmak ne demek oluyor? Bilmediğim için soruyorum. Matebook d16 yerine bu 14ü önerenleri de görmüştüm.
Sizi uzun bir süre üzmüyecektir bir de sizin dediğiniz modellerin çoğu oyuncu laptopu o yüzden bu laptop sizi üzmeyecektir. Ağırlığı 1.31 kg. Bir de isterseniz 35k okul için fazla ama bakımlarını yaparsanız sürekli sizi 7 sene en az götürür.
Bakım yapmak ne demek oluyor? Bilmediğim için soruyorum. Matebook D16 yerine bu 14ü önerenleri de görmüştüm.
Bakım yapmak ne demek oluyor? Bilmediğim için soruyorum. Matebook D16 yerine bu 14ü önerenleri de görmüştüm.
Mesela 1 yılda bir kullanıma göre fanlar toz doluyor yani soğutmak için fan topluyor tozu işlemcinin macunu var onu değiştiriyosunuz 2 yıl boyunca Huawei servisine yollayarak halledebilirsiniz.(daha da yaparlar ama bilmiyorum servis nedir nasıldır ondan 2 yıl garanti.)
14 Ultra adı üstüne en iyi işlemciye sahip olan laptoptur. Matebook'ta iyidir fakat i5 sizin bütçeye yetiyor i5 12450H o ısınıyor ondan pişman olursunuz. 14u en iyisi olacaktır.
Bu arada 6 sene olacak laptopu alalı. Ben hiç böyle şeyler yapmadım. İyi dayanmış.Mesela 1 yılda bir kullanıma göre fanlar toz doluyor yani soğutmak için fan topluyor tozu işlemcinin macunu var onu değiştiriyosunuz 2 yıl boyunca Huawei servisine yollayarak halledebilirsiniz.(daha da yaparlar ama bilmiyorum servis nedir nasıldır ondan 2 yıl garanti.)
14 Ultra adı üstüne en iyi işlemciye sahip olan laptoptur. Matebook'ta iyidir fakat i5 sizin bütçeye yetiyor i5 12450H o ısınıyor ondan pişman olursunuz. 14u en iyisi olacaktır.
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
N11 üzerinden MediaMarkt satıyor. Güvenilir midir?
Bu arada 6 sene olacak laptopu alalı. Ben hiç böyle şeyler yapmadım. İyi dayanmış.
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Huawei Matebook 14 Intel Core Ultra 5 125H 16Gb Ram 512Gb SSD Intel Arc Graphics 14.2" W11 Home Gri - Fiyatı, Yorumları
Huawei Matebook 14 Intel Core Ultra 5 125H 16Gb Ram 512Gb SSD Intel Arc Graphics 14.2" W11 Home Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu da Trendyol satışı.
Bu arada 6 sene olacak laptopu alalı. Ben hiç böyle şeyler yapmadım. İyi dayanmış.
Huawei Matebook 14 Intel Core Ultra 5 125H 16Gb Ram 512Gb SSD Intel Arc Graphics 14.2" W11 Home Gri - Fiyatı, Yorumları
Huawei Matebook 14 Intel Core Ultra 5 125H 16Gb Ram 512Gb SSD Intel Arc Graphics 14.2" W11 Home Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu da Trendyol satışı.
1 haftadır o kadar çok ürün arasında döndüm ki kafam allak bullak olmuştu. Ürünün yorumları da güzel. Ekranın dokunmatik olmasında şaşırttı. Övgü almış ürün. Trendyol üzerinden aldım hemen. Çoook teşekkür ediyorum yardımınız için. Ürün elime ulaşınca sorum olursa yazacağım mutlaka. Yardımınız için teşekkür ediyorum yeniden.Güvenilirdir alabilirsiniz. Hocam konuyla alakasız ben burada çok aktif olamıyorum o yüzden Instagram vereyim bir sorunuz olursa oradan hızlı bir şekilde yardım edebilirim.
Trendyol'dan da alabilirsiniz N11 de güzeldir fakat iade süreci filan Trendyol daha iyi kırık gelme durumunda.
6 yıl iyi dayanmış hocam işte dediğim gibi bakımlar önemli ömür ve performans olarak.
(instagram:by_mito1)
İnanın macun vs bakımlarını ilk kez duydum. Teknolojik cihaz bakımlarına dair bilgim çok sınırlı. Herhangi bir bilgisayarcıya da temizletilmez sanırım. Kendim yapabileceğim kadar basit mi bakımı?Yeni laptopun bakımlarını yapın kesinlikle. 6 yıl bakım yapmadan kullandıysanız çok yavaşlamıştır.
1 haftadır o kadar çok ürün arasında döndüm ki kafam allak bullak olmuştu. Ürünün yorumları da güzel. Ekranın dokunmatik olmasında şaşırttı. Övgü almış ürün. Trendyol üzerinden aldım hemen. Çok teşekkür ediyorum yardımınız için. Ürün elime ulaşınca sorum olursa yazacağım mutlaka. Yardımınız için teşekkür ediyorum yeniden.
İnanın macun vs bakımlarını ilk kez duydum. Teknolojik cihaz bakımlarına dair bilgim çok sınırlı. Herhangi bir bilgisayarcıya da temizletilmez sanırım. Kendim yapabileceğim kadar basit mi bakı mı?
Benim yapamayacağım bir şey kesinlikle. Güzel açıklamışsınız. Benim gibi arkadaşlara da bilgi oldu.Ne demek her zaman. Kendin yaparsın ama pili sökmen gerekiyor en ufak yanlış hareketinde anakart zarar görebilir o yüzden eski laptopunda deneyebilirsin videolarla. Yapımı kolay ama ilk yapınca telaş yapıyorsun eldivenle filan yapabilirsin yoksa el teri zarar verir. Yani servis garantisi bitene kadar yapmayın veya eski laptopunuzda deneyebilirsiniz.