35000 TL notebook önerisi

Bütçe
35000 TL

Sentinus17

Yoctopat
Daha fazla  
Öğretmenim. Okulda kullanmalık notebook arıyorum. Kitaplar vs olunca hafif bir notebook ihtiyacım var. Laptop ve tabletim var. Ek olarak okulada kullanmalık pratik notebook arayışındayım. Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. MacBook harici bakıyorum. Windows arayüzü güzel. Ek aparat konusunda da daha avantajlı ve uygun. HDMI vs ekran yansıtma gibi durumlarda işime yarayacak bir cihaz istiyorum. Terimlere hakim değilim. Öneri olarak karşıma çıkan modelleri yazayım. Huawei Matebook 16, Acer Nitro 5, Acer Nitro V15, MSI Cyborg 15, Lenovo Thinkpad, Lenovo NB V15, Lenovo LOQ, Lenovo IdeaPad, Lenovo Slim 3. Hangileri notebook onu da anlamıyorum. Boyutu da çantaya sığacak kadar olsa yeter. Hatta laptop bilgimi paylaşayım. 2019'da aldım. Hiç kasma donma yaşatmadı çünkü ağır şeyler yapmıyorum. Oyunu da telefonda oynarım. Max oynayacağım Solitaire 😂

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241109_230111_com_pozitron_hepsiburada_BottomNavigationActivity.jpg
    Screenshot_20241109_230111_com_pozitron_hepsiburada_BottomNavigationActivity.jpg
    101,9 KB · Görüntüleme: 31

Sizi uzun bir süre üzmüyecektir bir de sizin dediğiniz modellerin çoğu oyuncu laptopu o yüzden bu laptop sizi üzmeyecektir. Ağırlığı 1.31 kg. Bir de isterseniz 35k okul için fazla ama bakımlarını yaparsanız sürekli sizi 7 sene en az götürür.
Bakım yapmak ne demek oluyor? Bilmediğim için soruyorum. Matebook d16 yerine bu 14ü önerenleri de görmüştüm.

Bakım yapmak ne demek oluyor? Bilmediğim için soruyorum. Matebook D16 yerine bu 14ü önerenleri de görmüştüm.

Mesela 1 yılda bir kullanıma göre fanlar toz doluyor yani soğutmak için fan topluyor tozu işlemcinin macunu var onu değiştiriyosunuz 2 yıl boyunca Huawei servisine yollayarak halledebilirsiniz.(daha da yaparlar ama bilmiyorum servis nedir nasıldır ondan 2 yıl garanti.)

Bakım yapmak ne demek oluyor? Bilmediğim için soruyorum. Matebook D16 yerine bu 14ü önerenleri de görmüştüm.

14 Ultra adı üstüne en iyi işlemciye sahip olan laptoptur. Matebook'ta iyidir fakat i5 sizin bütçeye yetiyor i5 12450H o ısınıyor ondan pişman olursunuz. 14u en iyisi olacaktır.

Mesela 1 yılda bir kullanıma göre fanlar toz doluyor yani soğutmak için fan topluyor tozu işlemcinin macunu var onu değiştiriyosunuz 2 yıl boyunca Huawei servisine yollayarak halledebilirsiniz.(daha da yaparlar ama bilmiyorum servis nedir nasıldır ondan 2 yıl garanti.)

14 Ultra adı üstüne en iyi işlemciye sahip olan laptoptur. Matebook'ta iyidir fakat i5 sizin bütçeye yetiyor i5 12450H o ısınıyor ondan pişman olursunuz. 14u en iyisi olacaktır.

N11 üzerinden mediamarkt satıyor. Güvenilir midir?

Bu da trendyol satışı.

Bu arada 6 sene olacak laptopu alalı. Ben hiç böyle şeyler yapmadım. İyi dayanmış.

N11 üzerinden MediaMarkt satıyor. Güvenilir midir?

Bu arada 6 sene olacak laptopu alalı. Ben hiç böyle şeyler yapmadım. İyi dayanmış.

Güvenilirdir alabilirsiniz. Hocam konuyla alakasız ben burada çok aktif olamıyorum o yüzden Instagram vereyim bir sorunuz olursa oradan hızlı bir şekilde yardım edebilirim.

Bu da Trendyol satışı.

Trendyol'dan da alabilirsiniz N11 de güzeldir fakat iade süreci filan Trendyol daha iyi kırık gelme durumunda.

6 yıl iyi dayanmış hocam işte dediğim gibi bakımlar önemli ömür ve performans olarak.

(instagram:by_mito1)

Son düzenleme:

Bu da Trendyol satışı.

Yeni laptopun bakımlarını yapın kesinlikle. 6 yıl bakım yapmadan kullandıysanız çok yavaşlamıştır.

Güvenilirdir alabilirsiniz. Hocam konuyla alakasız ben burada çok aktif olamıyorum o yüzden Instagram vereyim bir sorunuz olursa oradan hızlı bir şekilde yardım edebilirim.

Trendyol'dan da alabilirsiniz N11 de güzeldir fakat iade süreci filan Trendyol daha iyi kırık gelme durumunda.

6 yıl iyi dayanmış hocam işte dediğim gibi bakımlar önemli ömür ve performans olarak.

(instagram:by_mito1)
1 haftadır o kadar çok ürün arasında döndüm ki kafam allak bullak olmuştu. Ürünün yorumları da güzel. Ekranın dokunmatik olmasında şaşırttı. Övgü almış ürün. Trendyol üzerinden aldım hemen. Çoook teşekkür ediyorum yardımınız için. Ürün elime ulaşınca sorum olursa yazacağım mutlaka. Yardımınız için teşekkür ediyorum yeniden. 🙏

Yeni laptopun bakımlarını yapın kesinlikle. 6 yıl bakım yapmadan kullandıysanız çok yavaşlamıştır.
İnanın macun vs bakımlarını ilk kez duydum. Teknolojik cihaz bakımlarına dair bilgim çok sınırlı. Herhangi bir bilgisayarcıya da temizletilmez sanırım. Kendim yapabileceğim kadar basit mi bakımı?

1 haftadır o kadar çok ürün arasında döndüm ki kafam allak bullak olmuştu. Ürünün yorumları da güzel. Ekranın dokunmatik olmasında şaşırttı. Övgü almış ürün. Trendyol üzerinden aldım hemen. Çok teşekkür ediyorum yardımınız için. Ürün elime ulaşınca sorum olursa yazacağım mutlaka. Yardımınız için teşekkür ediyorum yeniden. 🙏

İnanın macun vs bakımlarını ilk kez duydum. Teknolojik cihaz bakımlarına dair bilgim çok sınırlı. Herhangi bir bilgisayarcıya da temizletilmez sanırım. Kendim yapabileceğim kadar basit mi bakı mı?

Ne demek her zaman. Kendin yaparsın ama pili sökmen gerekiyor en ufak yanlış hareketinde anakart zarar görebilir o yüzden eski laptopunda deneyebilirsin videolarla. Yapımı kolay ama ilk yapınca telaş yapıyorsun eldivenle filan yapabilirsin yoksa el teri zarar verir. Yani servis garantisi bitene kadar yapmayın veya eski laptopunuzda deneyebilirsiniz.

Ne demek her zaman. Kendin yaparsın ama pili sökmen gerekiyor en ufak yanlış hareketinde anakart zarar görebilir o yüzden eski laptopunda deneyebilirsin videolarla. Yapımı kolay ama ilk yapınca telaş yapıyorsun eldivenle filan yapabilirsin yoksa el teri zarar verir. Yani servis garantisi bitene kadar yapmayın veya eski laptopunuzda deneyebilirsiniz.
Benim yapamayacağım bir şey kesinlikle. Güzel açıklamışsınız. Benim gibi arkadaşlara da bilgi oldu. 🙏

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı