35000 TL NVIDIA RTX 4080 ekran kartı önerisi

Bütçe
35000
AMD alınır mı? Tartışılır hala WattMan hataları devam ediyor riske atılmaz.

Cw her kartta olabilir. Bu rtx 40xx serisinde kullanıcıların en çok cw den şikayet ettiği modeller Asus ve msi modelleri. Gigabyte ve zotac cw açısından en sessiz kartlar. Rtx 30xx serisinde Asus ve msi çok iyilerdi şikayet pek yoktu. En bilindik marka isimleri bunlar satmaları normal.

Gainward bir palit alt grubudur. Kötü değildir ama hiç kullanmadım muhtemelen palit gamerock ile aynı pcb ye sahip.

Üst seviye alıyorsan nvidia bence daha iyidir.

Evet Nvidia'dan şaşmayacağım o bir gerçek.
Yani ASUS ROG STRIX 4080 bile alsam o CW olayına denk gelebilirim öyle mi?
Peki bu bir problem mi? Yani garanti kapsamında değiştiriliyor mu ya da tamiri vs.

Evet Nvidia'dan şaşmayacağım o bir gerçek.
Yani ASUS ROG STRIX 4080 bile alsam o CW olayına denk gelebilirim öyle mi?
Peki bu bir problem mi? Yani garanti kapsamında değiştiriliyor mu ya da tamiri vs.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dakika 8 den itibaren izle. Asus alıp da cw yok diyen bir kişi bile görmedim redditte. Msi suprim x de bazı kişilerde yok denilmiş ama diğer markalara göre yine cw oranı fazla.

Neden herkes ya AMD ya da marka ismi olarak geride kalmış markaları tavsiye ediyor?

Alternatifler iyidir bu yüzden. Çünkü marka ismi ve o markaya ödenen paralar her zaman mantıklı olmayabiliyor. Misal Corsair'in RAM işinde çok vasat olmasına rağmen marka isminden dolayı rağbet görmesi gibi.

7900 XTX gelecek potansiyeli yüksek olan bir kart, Gainward ise kötü bir üretici değil ekonomik ve güvenli bir tercih alternatifi sunuyor. Biliyorsun bugün 'bende 4080 Suprim X var!" havası RTX 5080 çıkana kadar sürecek ve satılmak istendiğinde de alıcılar Suprim X kısmını önemsemeden teklif verecekler.

Bütçe yetiyorsa Colorful iGame alabilirsiniz şuanda fiyatına bakamıyorum.

Baya çirkin bir durummuş ya. İlk kez bunu duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…