35000 TL NVIDIA RTX 4080 ekran kartı önerisi

Bütçe
35000
Piyasanın en iyisi.
Ciddi misiniz? Cidden msi 4080 e 38 k vereceğime 40k buna veririm daha iyi öyleyse. Sanırım ciddi kasa kullanıcılarının tercihleri marka isim dışında aldığı performans.

Ciddi misiniz? Cidden MSI 4080'e 38 k vereceğime 40k buna veririm daha iyi öyleyse. Sanırım ciddi kasa kullanıcılarının tercihleri marka isim dışında aldığı performans.

Hocam alacaksanız çok iyi bir ekran kartı şimdiden hayırlı olsun kasanızda önemli tabii bu ekran kartı dev bir şey akış çok iyi olması lazım onun için arkadaşlar gerekli önermeleri yapar zaten.

Hocam sizin sitenizden ichill satın almak istesek var mı uygun bir kodunuz :) Nereden nereye ya MSI ile başladık inno3d ile çıkıyoruz. Hep böyle oluyor

Hocam alacaksanız çok iyi bir ekran kartı şimdiden hayırlı olsun kasanızda önemli tabii bu ekran kartı dev bir şey akış çok iyi olması lazım onun için arkadaşlar gerekli önermeleri yapar zaten.
Intel i9 13900K işlemcim var. DDR5 Corsair Vengeance 32 GB Ram, MSI MPG z790 Carbon Wifi Anakart ve Corsair Hx 1200 watt +80 Platinium Tam Modüler PSU mevcut. sistemimin hali hazırda bu hocam. Sadece ekran kartım eksik. Sanırım bu sistem bu ekran kartına uygundur

Hocam sizin sitenizden ichill satın almak istesek var mı uygun bir kodunuz :) nereden nereye ya MSI ile başladık INNO3D ile çıkıyoruz. Hep böyle oluyor.

Intel i9 13900K işlemcim var. DDR5 Corsair Vengeance 32 GB RAM, MSI MPG Z790 Carbon Wi-Fi anakart ve Corsair hx 1200 watt +80 Platinium tam modüler PSU mevcut. Sistemimin halihazırda bu hocam. Sadece ekran kartım eksik. Sanırım bu sistem bu ekran kartına uygundur.

Tabii hocam gayet güzel parçalarınız var :D

Hocam sizin sitenizden ichill satın almak istesek var mı uygun bir kodunuz :) Nereden nereye ya MSI ile başladık inno3d ile çıkıyoruz. Hep böyle oluyor

Intel i9 13900K işlemcim var. DDR5 Corsair Vengeance 32 GB Ram, MSI MPG z790 Carbon Wifi Anakart ve Corsair Hx 1200 watt +80 Platinium Tam Modüler PSU mevcut. sistemimin hali hazırda bu hocam. Sadece ekran kartım eksik. Sanırım bu sistem bu ekran kartına uygundur
Yarın muhasebesini yapalım...

24 fazlı canavar overclock için en iyisi.

Ciddi misiniz? Cidden msi 4080 e 38 k vereceğime 40k buna veririm daha iyi öyleyse. Sanırım ciddi kasa kullanıcılarının tercihleri marka isim dışında aldığı performans.

Tabii ki onu alman gerekir RTX 4080 isterse sıvı soğutmalı en üst seviye olsun en kötü 4090'ın yanına yaklaşamaz.

4080 ile 4090 arasında ciddi fark var oraya da bir 4080 Ti sıkıştıracaklar ileride. Bana göre RTX 4090 bu serinin en iyisi olacak, 4090 Ti dahi çıkarsalar aynı 3090 Ti gibi gereksiz güç tüketmekten başka işe yaramayan saçma pahalı bir kart olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı