Ciddi misiniz? Cidden msi 4080 e 38 k vereceğime 40k buna veririm daha iyi öyleyse. Sanırım ciddi kasa kullanıcılarının tercihleri marka isim dışında aldığı performans.Piyasanın en iyisi.
Ciddi misiniz? Cidden MSI 4080'e 38 k vereceğime 40k buna veririm daha iyi öyleyse. Sanırım ciddi kasa kullanıcılarının tercihleri marka isim dışında aldığı performans.
Hocam sizin sitenizden ichill satın almak istesek var mı uygun bir kodunuzMSI 4080 Gaming X Trio alınır mı?
4090'ın rakibi zaten yok şu an =) Benim tek kafama takılan 25.000 TL'ye 7900 XTX varken render için 4090 fiyat farkına değer mi? Rendere kesinlikle değer. 4090'ın amacı bu.www.technopat.net
Intel i9 13900K işlemcim var. DDR5 Corsair Vengeance 32 GB Ram, MSI MPG z790 Carbon Wifi Anakart ve Corsair Hx 1200 watt +80 Platinium Tam Modüler PSU mevcut. sistemimin hali hazırda bu hocam. Sadece ekran kartım eksik. Sanırım bu sistem bu ekran kartına uygundurHocam alacaksanız çok iyi bir ekran kartı şimdiden hayırlı olsun kasanızda önemli tabii bu ekran kartı dev bir şey akış çok iyi olması lazım onun için arkadaşlar gerekli önermeleri yapar zaten.
Hocam sizin sitenizden ichill satın almak istesek var mı uygun bir kodunuznereden nereye ya MSI ile başladık INNO3D ile çıkıyoruz. Hep böyle oluyor.
Intel i9 13900K işlemcim var. DDR5 Corsair Vengeance 32 GB RAM, MSI MPG Z790 Carbon Wi-Fi anakart ve Corsair hx 1200 watt +80 Platinium tam modüler PSU mevcut. Sistemimin halihazırda bu hocam. Sadece ekran kartım eksik. Sanırım bu sistem bu ekran kartına uygundur.
Yarın muhasebesini yapalım...Hocam sizin sitenizden ichill satın almak istesek var mı uygun bir kodunuzNereden nereye ya MSI ile başladık inno3d ile çıkıyoruz. Hep böyle oluyor
Intel i9 13900K işlemcim var. DDR5 Corsair Vengeance 32 GB Ram, MSI MPG z790 Carbon Wifi Anakart ve Corsair Hx 1200 watt +80 Platinium Tam Modüler PSU mevcut. sistemimin hali hazırda bu hocam. Sadece ekran kartım eksik. Sanırım bu sistem bu ekran kartına uygundur
Yeniyıla geçmeden zor... takip@jumbum Hocam selam sizden ben kasa alacaktım da bir indirim kodunuz var mı?
Ciddi misiniz? Cidden msi 4080 e 38 k vereceğime 40k buna veririm daha iyi öyleyse. Sanırım ciddi kasa kullanıcılarının tercihleri marka isim dışında aldığı performans.
Hocam bir şeyler yapamaz mıyız? Valla hemen almam lazım yaYeniyıla geçmeden zor... takip
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.