35000 TL sistem toplama önerisi

• Konuyu başlatan Spyhis
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 58
  • Görüntüleme 3.022
Bütçe
35000
Ekran kartı: (Bütçe artar ise)

Ekran kartı: (Bütçe artmaz ise)

İşlemci:

(Ekran kartı 7900XT seçilecek ise işlemci)

İşlemci 12.nesil yada 13.nesil fark etmez ama bütçe yetmediği için soğutucu kule tipi:

Anakart:

RAM:

@the Prodigy daha iyi bir RAM önerisi yapar belki. (Yardımlaşmak bir sorun değil. :D)

PSU: (Bütçe artmaz ise)

Bütçe artar ise nacizane tavsiyem:

M2 SSD:

Kasa:

Önerilere açığım her duruma özel parça belirledim. :) @RufatM @the Prodigy
@neqetria
13600kf için o soğutucu yetersiz kalır onun dışında bi sıkıntı göremedim. (Bütçeyi aştığını biliyorum) Pny yerine de Gigabyte RTX 3080 GAMING OC 12G GV-N3080GAMING OC-12GD 384 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe almak daha mantıklı ve daha ucuz olacaktır.

13600kf için o soğutucu yetersiz kalır onun dışında bi sıkıntı göremedim. (Bütçeyi aştığını biliyorum) Pny yerine de Gigabyte RTX 3080 GAMING OC 12G GV-N3080GAMING OC-12GD 384 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe almak daha mantıklı ve daha ucuz olacaktır.
Evet yetersiz kalır lakin onu düzgün soğutacak ve uzun dayanacak sıvı soğutucular ucuz değil.
Ek olarak ben şahsen gigabyte ekran kartı önermiyorum.

RAM:

@the Prodigy daha iyi bir RAM önerisi yapar belki. (Yardımlaşmak bir sorun değil. :D)
Bu RAM iyidir fakat istenirse RGB'den kısılarak aynısı olan buna bakılabilir.

Hocam AMD laptoplarda sıkıntı çıkabiliyor fakat masaüstüler de bu çok (Tabii saçma sapan OC ayarları vs. gibi işlemler yapılırsa hata çıkabilir) görülmez ondan AMD model bakarsanız daha ucuza aynı performansı alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı