35000 TL'ye hazır sistem önerisi

35.000 TL'nin üstüne çıkamıyoruz. RAM'den dolayı Vatan Bilgisayar linki mantıklı geldi, ikinci mesajda ki siz ne düşünüyorsunuz? @408157 @Luiss

Link

DDR5, AM5 olsa da 4060 Ti 8 GB o kadar para vermezdim, 4060 Ti 16 GB olsaymis daha iyi olurmus. Aslinda soyle DDR5, belki 4070 falan toplanabilir. Toplama uygun mu? @Jesus Wicked
 
Arkadaşım için bilgisayar alacağız, NVIDIA ekran kartlı bir sistem istiyoruz. Maksimum çıkabileceğimiz fiyat 35.000 TL, bu fiyata ne önerirsiniz? Alttaki sistemi önerir misiniz?
Sistem
Ekran Kartı:







35k'ya ddr5 4070 sistem. 34.500 falan tutuyor. Hava soğutma eklersek 35.500. Bence eklenmeli. İlerde de ekleyebilirsin gerçi.
 
FHD darbogaz fazla olur. QHD icin daha azalabilir.

Ama ekran kartli odakli. Ekran kartini yuksek tutmak. Darbogaz olsa da DDR5 4070 olamayacagindan 4070 Ti DDR4 almak ve daha ucuza fiyat yukselmiyorsa mantikli olabilir.
Hocam uzun zamandır alfa v2 kasasını forumdan takip ediyorum. Am4 olduğu için kötü diyenler var, darboğaz olur alınmaz diyenler var. 2K monitör için düşünüyorum bu fiyata alınır bence siz ne düşünüyorsunuz? Am4 olması ileride yükseltme yapılamayacağı anlamına mı geliyor? Öyle olsa bile gerekirse anakartta tekrar alınır diye düşünüyorum.
 
Hocam uzun zamandır alfa V2 kasasını forumdan takip ediyorum. AM4 olduğu için kötü diyenler var, darboğaz olur alınmaz diyenler var. 2K monitör için düşünüyorum bu fiyata alınır bence siz ne düşünüyorsunuz? AM4 olması ileride yükseltme yapılamayacağı anlamına mı geliyor? Öyle olsa bile gerekirse anakartta tekrar alınır diye düşünüyorum.

Ekran kartı odaklı o sistem.

Evet, AM4 olduğundan ve DDR4 olduğundan can sıkıyor!

Anakart ve işlemci tekrar alınır bu sefer pahalıya patlar.

 
Ekran kartı odaklı o sistem.

Evet, AM4 olduğundan ve DDR4 olduğundan can sıkıyor!

Anakart ve işlemci tekrar alınır bu sefer pahalıya patlar.

Hocam ben sistemi alıp yükseltmeyi düşünmüyorum. En fazla kasayla komple satarım. Bana eksisi olur mu? 2k da alfa v2 sisteminin üstündeki işlemci ve diğer parçalar değiştirmeden kullanılabilir mi bunu merak ediyorum. Eğer bir problem çıkmayacaksa, işlemci 2k da darboğaz yapmayacaksa bu sistemi almayı düşünüyorum. Sonuçta 4070 kasa fiyatına satılıyor. Siz ne tavsiye edersiniz son karar olarak?
 
Hocam ben sistemi alıp yükseltmeyi düşünmüyorum. En fazla kasayla komple satarım. Bana eksisi olur mu? 2K da alfa V2 sisteminin üstündeki işlemci ve diğer parçalar değiştirmeden kullanılabilir mi bunu merak ediyorum. Eğer bir problem çıkmayacaksa, işlemci 2K da darboğaz yapmayacaksa bu sistemi almayı düşünüyorum. Sonuçta 4070 kasa fiyatına satılıyor. Siz ne tavsiye edersiniz son karar olarak?

Bu daha iyi olur. DDR5 ve daha yeni AM5 işlemci. Ti diye o kadar olmaz. Bu sistem alınır.

 

Geri
Yukarı