3500TL 650W PSU önerisi

ChuaLity06

Decapat
Mümkünse kaliteli full modüler bir PSU arıyorum. Bütçem 3500 lira civarı. Absürt seviyeye geçmediği sürece üstüne çıkabilirim.

Aradığım PSU'lar arasında bunu buldum. Bazıları kablolarının kötü olduğunu bazıları ise yeterince iyi olduğunu söylemiş.

Son düzenleme:
Mümkünse kaliteli bir PSU arıyorum. Bütçem 3500 lira civarı. Absürt seviyeye geçmediği sürece üstüne çıkabilirim.

Aradığım PSU'lar arasında bunu buldum. Bazıları kablolarının kötü olduğunu bazıları ise yeterince iyi olduğunu söylemiş.

kaliteli alınabilir.

Bu ürünü aktif olarak kullanmaktayım hem bütçen de kalmış olur ama 3500 TL olsun derseniz başka da bakabilirim FSP markası güzeldir. Ama onun dışında sizin önerdiğiniz de iyidir.

kaliteli alınabilir.
Evet güzel duruyor. Bunun için bazıları kablolarının değiştirmiş bu kadar dandik olabilir mi cidden? MSI'dan böyle birşey beklemem

Bu ürünü aktif olarak kullanmaktayım hem bütçen de kalmış olur ama 3500 TL olsun derseniz başka da bakabilirim FSP markası güzeldir. Ama onun dışında sizin önerdiğiniz de iyidir.
Full modüler arıyorum geç oldu ama son anda düzenledim

Full modüler için verdiğiniz fiyat bandında 2 önerim olacaktır.
MSI 80+ Gold, Corsair 80+ Bronze beyaz olmasına bakmayın siyahı da mevcuttur.

Full modüler için verdiğiniz fiyat bandında 2 önerim olacaktır.
MSI 80+ Gold, Corsair 80+ Bronze beyaz olmasına bakmayın siyahı da mevcuttur.
MSI MPG A650GF için kablolarının kötü olduğunu yazmışlar Amazon yorumlarında. Gerçekten de abartıldığı kadar kötü mü?

CX650F'ye 3500 TL verilmez. A650GF yerine de 3600 TL'ye şu alınabilir.

Yarı modüler düşünürseniz, şu da güzel;

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı