3500TL akıllı saat önerisi

Yer
Tottenham
Telefonum Samsung S20FE. Yanında da sürekli olarak kullandığım Buds 2 kulaklığım var. Bu ikisine ek olarak ben Galaxy Watch 4 düşünüyorum bu fiyat bandına, daha iyisi var mıdır bu fiyat bandına?

Telefonum Samsung S20FE. Yanında da sürekli olarak kullandığım Buds 2 kulaklığım var. Bu ikisine ek olarak ben Galaxy Watch 4 düşünüyorum bu fiyat bandına, daha iyisi var mıdır bu fiyat bandına?
Size en uygun olanı Galaxy Watch serisi gibi görünüyor. Ben de Samsung+Buds 2+Watch 4 Classic ekosistemini kullanıyorum sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Watch 4'te istediğimiz uygulamaları kurabiliyormuyuz? Bir kaç video gördüm geliştirici seçeneklerinden bir kaç ayar yapıp Instagram falan kuran görmüştüm de.
Kurulabiliyor da verimli değil. Ayrıca apk 3. parti uygulama olduğundan güvenli de değil. Zaten Play Store'da birçok uygulama olduğu için deneme ihtiyacı duymadım. Yine de teorik olarak mümkün.

Peki mesela Play Store'da sizin aktif olarak kullanıdığınız hangi uygulamalar var ?
Şu konuda yüklü olan uygulamalarımın ekran görüntüsü var fakat zaten bunların çoğu standart saatle gelen uygulamalar. İhtiyacınıza göre çok uygulama var. Ben özellikle Spotify ve Shazam'ı kullanıyorum. Spotify, Youtube Music veya Samsung Music uygulamaları için saatin dahili hafızası çok işe yarıyor telefon olmadan kulaklığa bağlayıp yüklü şarkıları çalabiliyor. Ayrıca OBS için kalp ritmini bilgisayarda ekrana eklenti olarak yansıtma var onu da ileride sim racing kokpiti yaptıktan sonra yarışlarda kalp ritmi görmek için kullanacağım.

Tamamdır teşekkür ederim.

Merhabalar son bir sorum daha olacak. Saati bugün itibariyle kullanmaya başladım genel olarak her şeyine bayıldım cidden çok iyiymiş ama bir sorum var. Saatin her ne kadar IP 68 sertifikası olduğunu bilsemde ellerimi yıkarken yinede bir tedirgin oluyorum hoparlörü falan olduğu için. Sizin su koruma performansı olarak diyebilecekleriniz varmıdır acaba ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…