Telefonum Samsung S20FE. Yanında da sürekli olarak kullandığım Buds 2 kulaklığım var. Bu ikisine ek olarak ben Galaxy Watch 4 düşünüyorum bu fiyat bandına, daha iyisi var mıdır bu fiyat bandına?
Size en uygun olanı Galaxy Watch serisi gibi görünüyor. Ben de Samsung+Buds 2+Watch 4 Classic ekosistemini kullanıyorum sorunuz varsa sorabilirsiniz.Telefonum Samsung S20FE. Yanında da sürekli olarak kullandığım Buds 2 kulaklığım var. Bu ikisine ek olarak ben Galaxy Watch 4 düşünüyorum bu fiyat bandına, daha iyisi var mıdır bu fiyat bandına?
Watch 4'te istediğimiz uygulamaları kurabiliyormuyuz? Bir kaç video gördüm geliştirici seçeneklerinden bir kaç ayar yapıp Instagram falan kuran görmüştüm de.Size en uygun olanı Galaxy Watch serisi gibi görünüyor. Ben de Samsung+Buds 2+Watch 4 Classic ekosistemini kullanıyorum sorunuz varsa sorabilirsiniz.
Kurulabiliyor da verimli değil. Ayrıca apk 3. parti uygulama olduğundan güvenli de değil. Zaten Play Store'da birçok uygulama olduğu için deneme ihtiyacı duymadım. Yine de teorik olarak mümkün.Watch 4'te istediğimiz uygulamaları kurabiliyormuyuz? Bir kaç video gördüm geliştirici seçeneklerinden bir kaç ayar yapıp Instagram falan kuran görmüştüm de.
Peki mesela Play Store'da sizin aktif olarak kullanıdığınız hangi uygulamalar var ?Kurulabiliyor da verimli değil. Ayrıca apk 3. parti uygulama olduğundan güvenli de değil. Zaten Play Store'da birçok uygulama olduğu için deneme ihtiyacı duymadım. Yine de teorik olarak mümkün.
Peki mesela Play Store'da sizin aktif olarak kullanıdığınız hangi uygulamalar var ?
Tamamdır teşekkür ederim.Şu konuda yüklü olan uygulamalarımın ekran görüntüsü var fakat zaten bunların çoğu standart saatle gelen uygulamalar. İhtiyacınıza göre çok uygulama var. Ben özellikle Spotify ve Shazam'ı kullanıyorum. Spotify, Youtube Music veya Samsung Music uygulamaları için saatin dahili hafızası çok işe yarıyor telefon olmadan kulaklığa bağlayıp yüklü şarkıları çalabiliyor. Ayrıca OBS için kalp ritmini bilgisayarda ekrana eklenti olarak yansıtma var onu da ileride sim racing kokpiti yaptıktan sonra yarışlarda kalp ritmi görmek için kullanacağım.Çözüldü: Samsung Galaxy Watch 4'e hangi uygulamalar yüklenebilir?
Arkadaşlar ben Samsung Galaxy Watch 4 alacağım acaba içine hangi uygulamaları yükleyebilirim? Mesela şu adam değişik değişik şeyler yüklemiş. Bu doğru mu?www.technopat.net
Merhabalar son bir sorum daha olacak. Saati bugün itibariyle kullanmaya başladım genel olarak her şeyine bayıldım cidden çok iyiymiş ama bir sorum var. Saatin her ne kadar IP 68 sertifikası olduğunu bilsemde ellerimi yıkarken yinede bir tedirgin oluyorum hoparlörü falan olduğu için. Sizin su koruma performansı olarak diyebilecekleriniz varmıdır acaba ?Şu konuda yüklü olan uygulamalarımın ekran görüntüsü var fakat zaten bunların çoğu standart saatle gelen uygulamalar. İhtiyacınıza göre çok uygulama var. Ben özellikle Spotify ve Shazam'ı kullanıyorum. Spotify, Youtube Music veya Samsung Music uygulamaları için saatin dahili hafızası çok işe yarıyor telefon olmadan kulaklığa bağlayıp yüklü şarkıları çalabiliyor. Ayrıca OBS için kalp ritmini bilgisayarda ekrana eklenti olarak yansıtma var onu da ileride sim racing kokpiti yaptıktan sonra yarışlarda kalp ritmi görmek için kullanacağım.Çözüldü: Samsung Galaxy Watch 4'e hangi uygulamalar yüklenebilir?
Arkadaşlar ben Samsung Galaxy Watch 4 alacağım acaba içine hangi uygulamaları yükleyebilirim? Mesela şu adam değişik değişik şeyler yüklemiş. Bu doğru mu?www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.