3500TL anakart, işlemci, RAM, PSU önerisi

Qlifee

Femtopat
Selamlar,

3500TL bütçem anakart işlemci RAM PSU için var.

1 ay sonra sisteme 2500 3000TL'lik bir ekran kartı düşünüyorum. 2060 veya 5600XT alabilirim.
Boş kasada istemiyorum eski kasaya oturur diye düşünüyorum :D.
aynı zamanda harddiskide şimdilik eldeki 500GB SATA'yı kullanıp ekran kartı ile birlikte yenileyeceğim.

Bir de son sorum şimdi ekran kartı olmadan sistemi açamıyacağım için 2010'dan kalma bir ekran kartı vardı bende çalışıyor diğer PC'de şimdiki anakartlarda çalışır mı o?

Selamlar,

3500TL bütçem anakart işlemci RAM PSU için var.

1 ay sonra sisteme 2500 3000TL'lik bir ekran kartı düşünüyorum. 2060 veya 5600XT alabilirim.
Boş kasada istemiyorum eski kasaya oturur diye düşünüyorum :D.
aynı zamanda harddiskide şimdilik eldeki 500GB SATA'yı kullanıp ekran kartı ile birlikte yenileyeceğim.

Bir de son sorum şimdi ekran kartı olmadan sistemi açamıyacağım için 2010'dan kalma bir ekran kartı vardı bende çalışıyor diğer PC'de şimdiki anakartlarda çalışır mı o?

2010'dan kalma ekran kartınızla diyelim AMD Ryzen 3100 aldınız o Ekran kartıyla pek uyumlu çalışır mı bilmem. Oynacağınız oyunlara bağlı, ekran kartı güçsüz ise yük işlemciye binecektir.

.

.

.

.

B450 anakartın ATX versiyonunuda alabilirsin. Kasan ATX ise.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı