3500TL DDR5 16x2 beyaz RAM önerisi

Bütçe
3500TL
Amazondaki corsair rgb ramler almanyadan geliyor amazon vergileride alıyor ama ürün ucu ucuna 150 euro bu yüzden gümrük sorunu çıkarma ihtimali var eğer alırsanız sürece paylaşırsanız sevinirim. Bende beyaz bir sistem dizeceğim ve Türkiyede düzgün beyaz ddr5 ram bulamıyorum bu fiyatlarda.

Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 DRAM 5200MHz C40 Memory Kit - Beyaz
Bu alınabilir fakat rgb si yok.

Aynı sitede c36 5600mhz modelide var.

Corsair ram pişmanlıktır lütfen almayın, aldırtmayın...

Yaşanılan spasikil durumlardan dolayı devasa memory firması Corsair makasını bir kalemde silemezsiniz büyük haksızlık olut markaya ;)

G.Skill, Corsair, Crucial ve Team
Yukarıdaki markalar F/P olmak kaydıyla her türlü alınır.

Yaşanılan spasikil durumlardan dolayı devasa memory firması Corsair makasını bir kalemde silemezsiniz büyük haksızlık olut markaya ;)

G.Skill, Corsair, Crucial ve Team
Yukarıdaki markalar F/P olmak kaydıyla her türlü alınır.

Corsairin bir çok ürününü severim, işimden ötürü Corsair'in bütün ddr5 ramlerini denedim ve test ettim, gelmiş geçmiş en kalitesiz çipleri kullanıyor, kullanmayın kullandırtmayın.

Bana inanmanıza gerek yok, biraz araştırma ile rezalet ramler ürettiğini görebilirsiniz.

Corsairin bir çok ürününü severim, işimden ötürü Corsair'in bütün ddr5 ramlerini denedim ve test ettim, gelmiş geçmiş en kalitesiz çipleri kullanıyor, kullanmayın kullandırtmayın.

Bana inanmanıza gerek yok, biraz araştırma ile rezalet ramler ürettiğini görebilirsiniz.
İnanılacak veya inanılmayacak bir durum yok ortada kutsal birşeyden bahsetmiyoruz zaten.

Corsair markası genel olarak iyi bir üreticidir, kendi içerisinde alt segment ve üst segment ürünleri mevcuttur. Doğrudan "corsair ram kötüdür" demeniz dikkat çekti sadece.

İstatistiksel veriler ektedir.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    167,8 KB · Görüntüleme: 39
İnanılacak veya inanılmayacak bir durum yok ortada kutsal birşeyden bahsetmiyoruz zaten.

Corsair markası genel olarak iyi bir üreticidir, kendi içerisinde alt segment ve üst segment ürünleri mevcuttur. Doğrudan "corsair ram kötüdür" demeniz dikkat çekti sadece.

İstatistiksel veriler ektedir.

Corsair ram kötüdür.

@PARAMORE Discord'umu verdiğim için banlandım hocam isterseniz konuşmaya buradan devam edelim forum kurallarını tam bilmiyordum banım yeni açıldı.
Hocam konuyu unuttum inanın, ben de ceza almıştım onda. İsterseniz yeni konu açın, beni etiketleyin, oradan devam edelim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı