3500TL ekran kartsız sistem önerisi

krestro0

Hectopat
Kek günü

Şimdi ben bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Ekran kartsız çalışmayacağını biliyorum, zaten ekran kartım mevcut (RX550 4 GB). Bundan ucuza bulamadım, parçaları tek tek topladığımda 3400TL gibi fiyat çıkıyor, sizce bu PC'de sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel bir sistem gibi duruyor ancak satıcı güvenilir değil ve de bahsedilen işlemci af model olmayabilir daha birçok bilinmez içeriyor bu sistem ben sizin yerinizde olsam benim yaptığım gibi kendim toplardım.

Şimdi ben bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Ekran kartsız çalışmayacağını biliyorum, zaten ekran kartım mevcut (RX550 4 GB). Bundan ucuza bulamadım, parçaları tek tek topladığımda 3400TL gibi fiyat çıkıyor, sizce bu PC'de sorun yaşar mıyım?

Biz toplayabiliriz.

Güzel bir sistem gibi duruyor ancak satıcı güvenilir değil ve de bahsedilen işlemci af model olmayabilir daha birçok bilinmez içeriyor bu sistem ben sizin yerinizde olsam benim yaptığım gibi kendim toplardım.

Kendim topladığımda 3400 TL tutuyor, arada 700 TL fark var, aynı sistemi başka satıcıda görmüştüm 2700 TL ydi, sonra satıldı, sonra aynısını tekrar buldum, içime şüphe düştü. Ürün yorumu da yok. 700TL benim için az para değil.

Merhaba çok daha iyisini verebilirim size. Konuda iletişim bilgilerim mevcut.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı