3500TL GTX1060 PC Toplama

Sistemimde iki tane SSD kullanıyorum ve bir tanesi de bu modelden. Bazı yerlerde Sandisk SSD'lerden uzak durulması gerektiği falan yazılmış ama 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum ve oldukça memnunum. Belki kronik bir sorunu olabilir bu modellerin, detayını bilmiyorum ama en azından bende böyle bir sıkıntı olmadı.

Son düzenleme:
Oyun konusunda R1300X ve R1400 arasında fazla fark yok ama işlemciye yüklenen oyunlarda darboğaz yaşayabilirsiniz ama bu oyun performansını fazla etkilemez ve ileride son nesil Ryzen işlemcileri alacağını düşünürsek alınabilir.

Sercan ileride son nesil Ryzen alacağını belirtmiş bu yüzden çok sorun olacağını sanmıyorum. Anakart olarak Asus B350M-A alman daha iyi olur 4 RAM slotu var ve arada fiyat farkı çok yok ama olmasada olur. SSD olarak tavsiyem üstüne biraz daha koyup Samsung 850Evo yada Adata SU800 alman daha iyi olacaktır.

Haklısın ama beni 2 3 sene götürsün yeterli. Sonrasında mutlaka yükseltme yapacağım.
Evet orası gözümden kaçmış. O zaman ilginç bir öneri sunayım; işlemciyi R3 1200 alıp biraz hız aşırtma ile R3 1300X performansı elde edebilirsiniz. Hem de stok soğutucu ile. İşlemciden arta kalan bütçe ile de PSU ve SSD'de bir tık üst modellere yönelebilirsiniz.

Evet orası gözümden kaçmış. O zaman ilginç bir öneri sunayım; işlemciyi R3 1200 alıp biraz hız aşırtma ile R3 1300X performansı elde edebilirsiniz. Hem de stok soğutucu ile. İşlemciden arta kalan bütçe ile de PSU ve SSD'de bir tık üst modellere yönelebilirsiniz.
Mantıklı aslında değerlendireceğim.
RAM için değerlendirme yapar mısınız? Ryzen ile sıkıntı çıkarır mı?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı