3500TL ile monitörlü sistem tavsiyesi

Bütçe
3500TL

Attığınız ekran kartı teşhir ürünü. Forumda James Donkey namı diyar eşek pek önerilmiyor. Benim attığım anakart 20 TL daha fazla ama B450 yonga setine sahip.

@Halodayi19 attıklarınızı yeni gördüm. Ekran kartı hakkında bilgim yok. Forumda biraz araştırın. A320 anakart yerine benim attığım anakartı tercih edin. Ryzen 1600 alırken AF modeli olmasına dikkat edin. AF modeli 12 nm işlemciye sahip bilginiz olsun. Normal 1600' e göre daha performanslı bir işlemcidir.

Attığınız ekran kartı teşhir ürünü. Forumda James Donkey namı diyar eşek pek önerilmiyor. Benim attığım anakart 20 TL daha fazla ama B450 yonga setine sahip.

@Halodayi19 attıklarınızı yeni gördüm. Ekran kartı hakkında bilgim yok. Forumda biraz araştırın. A320 anakart yerine benim attığım anakartı tercih edin. Ryzen 1600 alırken af modeli olmasına dikkat edin. Af modeli 12 nm işlemciye sahip bilginiz olsun. Normal 1600'e göre daha performanslı bir işlemcidir.

Tamam reis anladım o zaman sisteme senin işlemciyle senin anakartı koyarsam tamamdır o attığım epttavmdeki monitörün fiyatı yanlışmı girilmiş acaba sipariş etcemde 3 lira yerine 320 lira getirmesinler :)

O monitörden eskiden kullanmıştım. VGA girişe sahip işinize yaramaz. Fiyatı konusunda anlam veremedim. Seçeceğiniz ekran kartının girişine göre monitör sipariş verin yoksa sorun yaşarsınız.

O monitörden eskiden kullanmıştım. VGA girişe sahip işinize yaramaz. Fiyatı konusunda anlam veremedim. Seçeceğiniz ekran kartının girişine göre monitör sipariş verin yoksa sorun yaşarsınız.

Tamam reis teşekkür ederim.

Reis benim attığım monitörü çok beğendim ben ince güzel duruyor ama VGA girişli ekran kartı da DVI girişli bunun bir aparatı var mı dönüştürücü bir aparat veya HDMI ile bağlasam ekran kartını monitöre olur mu?

Kullanacağın dönüştürücüde görüntüde bozulmalar vs. olabilir. Görüntü kalitesini de kötü alırsın. O yüzden alacağın ekran kartının çıkışına göre monitör seç diyorum. O monitör bizim attığımız monitörlere göre hem küçük hem de çözünürlüğü düşük.
Bu attığınız PTT üzerinden satış yapan satıcıya bulaşmayın. Sattığı ürünleri incelediğimde bütün ürünleri bedava veriyor gösteriyor, yeni bir dolandırıcılık şekli olabilir. Güvenmediğiniz yerden ürün satın almayın.

Son düzenleme:
Reis ekran kartını seçtin mi? Everest monitör öneremeyeceğim, yarın nasıl bir sorunla karşılaşırsınız bilemem. Kendi attığım monitörü örnek bir fiyat olması açısından attım.
Sistemi tam olarak kafanızda belirledikten sonra bütçenizi belirtip monitör tavsiyesi isteyin benden daha bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Son düzenleme:
Reis o rx560'ı forumda bakındım biraz iyi diyen var ilerde bazı oyunları açmaz diyen falan var sen ne önerirsin ekran kartı olarak max 900TL'lik
Reis ekran kartını seçtin mi? Everest monitör öneremeyeceğim, yarın nasıl bir sorunla karşılaşırsınız bilemem. Kendi attığım monitörü örnek bir fiyat olması açısından attım.
Sistemi tam olarak kafanızda belirledikten sonra bütçenizi belirtip monitör tavsiyesi isteyin benden daha bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Ozaman monitör olarak Samsung veya LG seçeceğim

Önerebileceğim en iyi sistemleri önermeye çalıştım. 900 TL ekran kartı bulmak zor. Dolar arttığı için sıfır ve ikinci el piyasası da arttı. En başta söylediklerimden birini yap veya bütçeni arttır. Biraz para biriktir ekran kartını sonra al ya da APU sistem.

Önerebileceğim en iyi sistemleri önermeye çalıştım. 900 TL ekran kartı bulmak zor. Dolar arttığı için sıfır ve ikinci el piyasası da arttı. En başta söylediklerimden birini yap veya bütçeni arttır. Biraz para biriktir ekran kartını sonra al ya da APU sistem.

Zaten hep bu dolar yüzünden aslında hiç sistem alınmazda bu devirde napalm düşeceği yok bu doların, Trump'ının yüzünden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı