3500TL Monitör Dahil DDR4 Sistem toplama

AmdSever

Kilopat
Daha fazla  
Evet başlıkta da yazdın ocakta sistem toplayacağım önerilerinize açığım. :D

upload_2016-7-22_18-30-11.png
upload_2016-7-22_18-30-26.png

Kimse bir şey yazmadı ama bunları düşünüyorum uyumsuzluk olur mu bunlarda ?

O monitör yerine şu monitörü tavsiye ederim. Cbox 2120 21.5" 2ms VGA/DVI LED Monitör Fiyatı - Taksit Seçenekleri Hem Hz değeri daha yüksek bu monitörün hem de ms değeri daha düşük, yani çok daha iyi bir monitör hem de daha ucuz olacağından ekran kartı olarak GTX 960 yerine Radeon RX 480 alırsın. Ama şimdi alma, biraz bekle yakında RX 480'in özel soğutmalı versiyonları gelecek, onlardan almanı öneririm. Bir de o HDD yerine 13 lira daha verip hem önbelleği hem de depolaması daha fazla olan bu HDD'yi almanı öneririm. WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb 3,5" Sabit Disk (WD10EZEX) Fiyatı Tamam senin için 500 GB yeterli olabilir, şahsen benim için de öyle, fakat 13 lira daha verirsen hem önbelleğini hem de depolamasını 2 katına çıkarabilirsin. Bir de o RAM yerine şu RAM'i almanı öneririm. Kingston HyperX Fury Black 16GB(2x8GB) 2400MHz DDR4 Ram Fiyatı Bu RAM'in hem belleği daha fazla hem bellek frekansı daha yüksek (2400 Mhz) hem de çift kanallı olduğu için performansı daha yüksek olur. Şimdi ne gerek var 16 GB Ram'e diyebilirsin ama artık günümüz şartları için 8GB yavaş yavaş yetersiz kalmaya başladı. Bir de anakart ve işlemci 2133 Mhz destekliyor niye 2400 Mhz diyebilirsin ama artık XMP diye bir şey var. Bakınız:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu şekilde parçaların bazıları hepsiburada. com dan oldu ama olsun, böyle daha iyi. Bunlar dışında sistem çok iyi. Umarım yardımcı olmuşumdur. Hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Hocam Vatandan önere bilir misin ? internetten sistem toplayamayacağımda :(
Merak etme, hepsiburada güvenilir bir sitedir. Ben sistemimi oradan topladım. Kargo birkaç güne geliyor zaten. Yine de sen bilirsin ama özellikle o monitör için buna değer. O monitör vatanda bulunmuyor ne yazık ki.

Benim sana önerdiğim monitörün ms değeri 2 ms, senin Vatan'dan almayı düşündüğün monitörünkü ise 5 ms. Gördüğün gibi arada bayağı büyük bir fark var. Bu değer ekran kartında oluşturulan görüntünün monitöre kaç ms gecikmeyle gönderildiğini gösterir( 1ms=saniyenin 1000'de biri), yani bu değer ne kadar küçük olursa o kadar iyi ve bu kadar düşük ms değerine sahip monitörler 600 iradan başlıyor. Bir diğer iyi yanıysa Hertz değeri, bak bu ilgini çekebilir, bu monitörün Hertz değeri 75 Hz, senin Vatan'dan almayı düşündüğününkininse 60 Hz. Hertz monitörün görüntüsünü saniyedeki yenileme hızıdır, yani tabiri caizse monitörün gösterebildiği maximum FPS'tir. Eğer sen oyunda 1000 FPS de aldığını görsen o ekran kartının ürettiği FPS'tir ve monitörün Hz değeri ne kadarsa sen o kadar görürsün. Yani bu monitörle 75 FPS görebilirsin. Öbür monitörle ise 60. 75 Hz'lik monitörler de 600 liradan başlıyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı