3500TL Monitör Dahil Sistem

Gökay KAYA

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Başlıktaki gibi bir bütçem var. Bu bütçeye monitör dahil, fps nin aşırı önemli olmadığı, 2- 3 ay sonra servisle uğraştırmayacak bir sistem arıyorum. Dediğim gibi kalite önemli. Sistemde kesin bir ssd olmasını istiyorum, zira konuyu açıtığım pc deki bad sectorlerden kaynaklanan takılmaları 1 senedir çekiyorum ve başım ağrıyor artık. Aslında bütçe 3800tl diyebiliriz ama kalan parayla oyun alacağım için onu dahil etmedim. Bir çok insana yardımcı oldum, tavsiyelerde bulundum. Umarım sizlerde bana birazcık yardım edersiniz. Herkes böyle bütçeye gtx 970 li bir sistem tavsiye ediyor ama benim için kalite önemli. Yardımlarınızı bekliyorum ve unutmadan, bu sistemin yanına logitech g300 almayı düşünüyorum. Maus konusunda yardımcı olacak arkadaşlarda bir el atarsa çok güzel olur. :)
Oynayacağım oyunlar: Gta 5, ets2, cs go, bf4, nfs vs. vs.

FPS takıntım yok diyorsanız madem, skylake i5 ve gtx 960 size yetecektir :). Tabi normal i5+ 750ti'da yapabilirsiniz, yukarıda saydığınız tüm oyunlarıda rahatlıkla oynarsınız. Full sistem tavsiyesi veremiyorum çünkü anakart konusunda fazla bilgili değilim, nasıl olsa full liste olarak atan biri çıkar.

Teknolojidir tabii ki her şey olabilir ancak bu sistemde sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Tek bir kalitesiz parça bile yok denebilir. Her şey istediğiniz gibi. Performanstan çok güncelliğe, geleceğe ve kaliteye odaklı bir sistem. Güle güle kullanın.

upload_2015-10-26_19-56-24.png

Kasa: CORSAIR CC-9011075-WW 100R Carbide Serisi USB3.0 Pencereli Kasa - inventus

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı