3500TL Monitör Dahil Sistem

Öncelikle hepinize teşekkür ederim. Teknik sıkıntı nedeniyle cevap yazamadım. Benim gönlüm gtx 960 dan yana ve olur da r9 380 ile sıkıntı yaşarsam veya değiştirmek istersem sıkıntı olur mu? Ve monitörü de asus almayı düşünüyorum. Aoc nin ekran yapıları hoşuma gitmiyor.

Hocam sistemim @Adion arkadaşınkinin biraz değişiği olacak. Kasayı z3+ , güç kaynağını fsp hyper 500w, ekran kartını gtx 9604g, işlemciyi i5 6500 yapacağım. Size bir sorum var, bu sistemi vatandan kendim gidip mi alayım? İşlemci inventusta daha ucuza geliyor, ordan mı alayım? Diğer parçaları vatandan sipariş verip, işlemciyi inventustan alıp kuzenimle mi toplayayım? Hocam sizin imzanızda da z3+ var ama carbide 100r önermişsiniz. Acaba kasanın bir eksisi olduğu için mi?

@Gökay KAYA Eğer bilginiz varsa kendiniz toplamanız hem daha ucuza gelecektir hem de güzel bir tecrübe olacaktır. Kasa konusunda 100R önermemin sebebi Zalman Z3 Plus'a göre daha kaliteli olduğunu düşünmem. Bana göre Zalman Z3 Plus'ın da bir eksisi yok ve kaliteli bir kasa. Sen neden almadın derseniz; o kasanın tipi hoşuma gitmiyor, duvar gibi geliyor. Bu yüzden almadım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı